Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αθηνά Τραχήλη: Δώστε την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους

Αθηνά Τραχήλη: Δώστε την ευκαιρία σε νέο...

Συνάντηση της υποψήφιας βουλευτή Αχαίας της Δημοκρατικής Συμμαχίας με πολιτικούς φίλους της

«Δώστε την δυνατότητα σε νέους ανθρώπους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και ν’ αλλάξουν ό,τι μας πληγώνει και μας αποκαρδιώνει, ως πολίτες και ως Έλληνες. Ψηφίστε με την σκέψη στο αύριο του τόπου και της νέας γενιάς και γυρίστε την πλάτη σε όσους ευθύνονται για το κατάντημα της πατρίδας μας».

Αυτό υπογράμμισε η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Πρόεδρος του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου, Αθηνά Τραχήλη σε δήλωση της μετά από συγκέντρωση φίλων της το βράδυ της Πέμπτης στην Πάτρα.

Η κ. Τραχήλη πρόσθεσε ότι είναι αναγκαίο οι πολίτες να ψηφίσουν ανθρώπους «ζυμωμένους στην εργασία και στην αγορά, ανθρώπους που κουβαλούν στις πλάτες τους χιλιάδες ένσημα και έχουν ταυτόχρονα δημιουργική ορμή, νέες ιδέες και διάθεση προσφοράς ώστε να ξαναβρούμε το χαμένο μας χαμόγελο».

Η Αθηνά Τραχήλη γεννήθηκε στην Πάτρα το 1966. Το 1984 αποφοίτησε από το 6o  Γενικό Λύκειο Πατρών και εισήχθη στην Κτηνιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης από όπου έλαβε το πτυχίο της το 1991. Στη συνέχεια έκανε μετεκπαίδευση στη Χειρουργική Κλινική του ΑΠΘ καθώς και στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου του Μιλάνου Ιταλίας όπου παραλλήλως εργαζόταν και σε ιδιωτική κλινική. Από το 1994 έως σήμερα διατηρεί ιδιωτικό κτηνιατρείο στην Πάτρα και ασχολείται με την περίθαλψη των παραγωγικών ζώων και την εκπόνηση μελετών για την προώθηση της κτηνοτροφίας.

Έχει ενεργή δράση και ενασχόληση με τα κοινά. Είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου από το έτος 2000, Γενικός Γραμματέας τα έτη 2002-2004 και Πρόεδρος του Συλλόγου από το έτος 2005 έως και σήμερα.

Ήταν Γενικός Γραμματέας της Διοικούσας Επιτροπής του ΓΕΩΤΕΕ Παραρτήματος Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας κατά τα έτη 2003-2007, από δε το έτος 2007 μέλος του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του ΓΕΩΤΕΕ και από τις αρχές του 2010 Β’ Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του ΓΕΩΤΕΕ.

Είναι μέλος Διοικούσας Επιτροπής Υγειονομικών (ΤΣΑΥ) του Ενιαίου Ταμείου Ανεξάρτητων Απασχολούμενων ως εκπρόσωπος του κλάδου των κτηνιάτρων. Εκπροσωπεί τον Πανελλήνιο Κτηνιατρικό Σύλλογο στην Πανευρωπαϊκή Ομοσπονδία Κτηνιάτρων (F.V.E.) με έδρα τις Βρυξέλλες.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις