Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αθηνά Τραχήλη: Κατάφωρη η αδικία σε βάρος της Αχαικής Τράπεζας

Αθηνά Τραχήλη: Κατάφωρη η αδικία σε βάρο...

Κερδίζει συνεχώς έδαφος η υποψηφιότητα της υποψήφιας βουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας

Κερδίζει συνεχώς έδαφος η υποψηφιότητα της Αθηνάς Τραχήλη, υποψήφιας βουλευτή Αχαΐας της Δημοκρατικής Συμμαχίας και Προέδρου του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου. Η κ. Τραχήλη σε ραδιοφωνικές της συνεντεύξεις το πρωί της Πέμπτης εξέφρασε την βεβαιότητα ότι το ποσοστό που θα πάρουν στις κάλπες η Δημοκρατική Συμμαχία και η Ντόρα Μπακογιάννη θα είναι κατά πολύ υψηλότερο αυτού που εκτιμούσαν οι τελευταίες δημοσιοποιηθείσες δημοσκοπήσεις.

«Οι θέσεις μας συναντούν όλο και μεγαλύτερη απήχηση», τόνισε η κ. Τραχήλη προσθέτοντας ότι ο κόσμος αναγνωρίζει την συνετή, ψύχραιμη και ρεαλιστική προσέγγιση της δύσκολης πραγματικότητας από την Δημοκρατική Συμμαχία.

Η υποψήφια βουλευτής έκανε αναφορά και στο μείζον ζήτημα που έχει ανακύψει με την Αχαϊκή Τράπεζα. Όπως ανέφερε η επίσκεψη στην Πάτρα, την Τετάρτη, του ευρωβουλευτή της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θόδωρου Σκυλακάκη ανέδειξε σ’ όλες του τις διαστάσεις το ζήτημα και κυρίως τις βαρύτατες ευθύνες που φέρει η Τράπεζα της Ελλάδας. «Σε βάρος των μεριδιούχων και δανειοληπτών της Αχαϊκής αλλά και σε βάρος του προσωπικού της Τράπεζας συντελέστηκε μια κατάφωρη αδικία. Η Τράπεζα της Ελλάδας λειτούργησε με δυο μέτρα και δυο σταθμά. Η αδικία αυτή πρέπει ν’ αποκατασταθεί και η δέσμευση που ανελήφθη απ’ τον κ. Σκυλακάκη είναι σαφής και συγκεκριμένη. Λύση στο πρόβλημα άμεσα ώστε να πάψουν να διακυβεύονται οι περιουσίες, το μέλλον, η δουλειά και οι κόποι χιλιάδων πολιτών της Αχαΐας», είπε η κ. Τραχήλη.

Η κ. Τραχήλη συνεχίζει τις επαφές της σ’ όλο τον νομό. Την Παρασκευή το πρωί θα βρίσκεται ξανά στο Αίγιο όπου θα έχει συναντήσεις με πολιτικούς της φίλους. «Η απόφαση, πλέον, όσο βαδίζουμε προς τις κάλπες, ανήκει στους πολίτες. Τους ζητώ να κρίνουν με αυστηρότητα τις θέσεις της Δημοκρατικής Συμμαχίας και της Ντόρας Μπακογιάννη, να διακρίνουν τον ρεαλισμό και την υπευθυνότητα που τις διακρίνει και ν’ αποφασίσουν», τονίζει η υποψήφια βουλευτής.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις