Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αγγέλα Τριανταφύλλου-Η αποκατάσταση του κοινωνικού κράτους χρειάζεται σταθερότητα και όχι πολιτικό χάος

Αγγέλα Τριανταφύλλου-Η αποκατάσταση του ...

Παρέμβαση της υποψήφιας βουλευτή Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ

Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας με το ΠΑΣΟΚ Αγγέλα Τριανταφύλλου υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της ότι «οι κοινωνικές δομές και το κοινωνικό κράτος υπέστησαν σημαντικό πλήγμα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης την οποία βιώνουν περισσότερο από όλους οι ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Οι θυσίες που έγιναν από τους Έλληνες πολίτες, όλο το προηγούμενο  χρονικό διάστημα για να βγει η χώρα από το τούνελ και να επανέλθει στους ρυθμούς  ανάπτυξης, πρέπει να τύχουν του σεβασμού της νέας  κυβέρνησης που θα προκύψει, η οποία οφείλει  να αποκαταστήσει τάχιστα το κοινωνικό κράτος και να επιστρέψει στους πολίτες, αυτά που στερήθηκαν και εξακολουθούν να στερούνται με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την επιβίωσή τους.

Το ΠΑΣΟΚ έχει καταθέσει μια ολοκληρωμένη πρόταση για την ανάπτυξη και την  ενίσχυση του κοινωνικού κράτους, που συνοδεύεται από εξειδικευμένα μέτρα για τους χαμηλόμισθους και τους συνταξιούχους, κι ακόμη μέτρα για την αντιμετώπιση της ανεργίας, την ενίσχυση της απασχόλησης και βεβαίως την υποστήριξη των δομών υγείας.

Σε αυτή τη διαδικασία αποκατάστασης  του κοινωνικού κράτους, η οποία μπορεί να έρθει μόνο από μια κυβέρνηση στέρεα και όχι πειραματική,  με συγκεκριμένο σχέδιο εξόδου από την κρίση και πρόγραμμα ανάπτυξης στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής πορείας και προοπτικής  της χώρας. Οι ίδιοι οι πολίτες έχουν το δικό τους σημαντικό ρόλο να διαδραματίσουν όχι μόνο ασκώντας πιέσεις προς τα κέντρα λήψης αποφάσεων, όχι ως απλοί παρατηρητές αλλά και συμμετέχοντας ενεργά με θέσεις, απόψεις και με εθελοντική δράση ως υποστηρικτική λειτουργία στις δομές του κοινωνικού κράτους.

Πάνω απ’ όλα όμως οι πολίτες πρέπει να αναλογιστούν ότι η μεγαλύτερη ευθύνη, είναι η ψήφος τους.

Για αυτό στις 6 του Μάη θα πρέπει να αποφασίσουν αν θέλουν η επόμενη ημέρα να είναι ημέρα σταθερότητας και επένδυσης στην ανάπτυξη που θα φέρει και την  κοινωνική ευημερία, ή αν θα είναι ημέρα αποσταθεροποίησης, ρευστότητας και χάους, με πρώτα θύματα τους αδυνάτους».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις