Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο ξανθός γόης Γουίλιαμ Λέβι ξετρελαίνει με τις χορευτικές φιγούρες του

Ο ξανθός γόης Γουίλιαμ Λέβι ξετρελαίνει ...

Μανία έχει πιάσει τις Αμερικανίδες με τον Κουβανό σταρ που συμμετέχει στο Dancing with the stars και έγινε εξώφυλλο στο περιοδικό People

Εξώφυλλο στο δημοφιλές Αμερικανικό περιοδικό People είναι αυτήν την εβδομάδα (στο τεύχος 23 Απριλίου 2012) ο γοητευτικός ηθοποιός Γουίλιαμ Λέβι Γκουτιέρεζ-William Levy και ο τίτλος του άρθρου είναι κατατοπιστικός, «Από την φτώχεια…σέξι σταρ». Αφορμή για τη συνέντευξη αφιέρωμα στον πολύ όμορφο αυτό ηθοποιό που έχει γεννηθεί στην Αβάνα της Κούβας στις 29 Αυγούστου του 1980 και είναι ο μεγαλύτερος από τα 3 παιδιά της οικογένειάς του, στάθηκε η πολύ επιτυχημένη ως τώρα συμμετοχή του στο σώου «Dancing with the stars» του ABC που ήδη μπήκε στη 14η σαιζόν του.

Ο Γουίλιαμ Λέβι που έχει για παρτενέρ του τη βραβευμένη χορεύτρια Cheryl Burke σαρώνει στην κυριολεξία έχοντας προκαλέσει όπως γράφει το περιοδικό μία Levy mania. Στο People μιλά για το απίθανο ταξίδι του από την Κούβα μέχρι το μόντελινγκ (το 2004 ήταν μοντέλο σε αποκαλυπτικά ανδρικά εσώρουχα), τα δύσκολα παιδικά του χρόνια, την τηλεόραση και φυσικά το περίφημο βίντεο κλιπ με την Τζένιφερ Λόπεζ «I’ m into you» όπου έκαψε καρδιές και έκανε ακόμη πιο αναγνωρίσιμο το όνομα του.

Ο Λέβι έφυγε από την Κούβα στα 15 του και πήγε να ζήσει στην Καλιφόρνια, όπου τέλειωσε το σχολείο και έμαθε αγγλικά ενώ κατόπιν σπούδασε οικονομικά και διοίκηση επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο St Thomas. Συνέχισε με σπουδές υποκριτικής στο Λος Άντζελες και το Μεξικό και έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε δύο παραστάσεις το 2002. Στην Ελλάδα συνεχίζει να προβάλλεται στο Star το σήριαλ «Cuidado con el angel-Μαρία, άγγελέ μου» που ήταν ο πρώτος του πρωταγωνιστικός ρόλος, όπου υποδύεται τον Χουάν – Μιγκέλ στο πλευρό της Μαϊτέ Περόνι.

Ο Γουίλιαμ Λέβι έχει έναν γιο, τον 6χρονο Κρίστοφερ Αλεξάντερ, και μια κόρη, την 2χρονη Κάιλι Αλεξάντρα με τη Mεξικάνα ηθοποιό Ελίζαμπεθ Γκουτιέρεζ.
Μέχρι στιγμής στο σώου Dancing with the stars έχει χορέψει σάλσα και αργεντίνικο ταγκό με μεγάλη επιτυχία ξετρελαίνοντας κριτές και το κοινό που τον φέρνει στην 1η θέση της κατάταξης.

Όπως αντιλαμβάνεστε με το ρεύμα που έχει είναι θέμα χρόνου και οι κινηματογραφικές προτάσεις για τον ξανθό ηθοποιό. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος Κουβανός ηθοποιός γίνεται εξώφυλλο στο αμερικανικό περιοδικό People.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight