Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση της κόρης της Όλγας Λαφαζάνη & του Νίκου Οικονόμου

Όλες οι λεπτομέρειες για τη βάφτιση της ...

Δύο ονόματα θα πάρει η μικρή

Η  Όλγα Λαφαζάνη και ο σύζυγος της Νίκος Οικονόμου πριν από μερικούς μήνες απέκτησαν μια πανέμορφη κορούλα, την οποία σε λίγο καιρό θα βαφτίσουν.Το entertv.gr, επικοινώνησε με την Όλγα Λαφαζάνη και εξασφάλισε αποκλειστικά όλες τις λεπτομέρειες της λαμπερής βάφτισης.

Η μικρή θα πάρει το όνομα Μαρία-Αλεξάνδρα και νονά της θα είναι η φίλη της Όλγας Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η Όλγα είχε τάξει την κορούλα της στην Παναγία όταν γεννήθηκε και το Αλεξάνδρα προέρχεται από το όνομα του πατέρα του Νίκου Οικονόμου.

Η βάφτιση θα γίνει  στις 27 Μαΐου, στην Αγία Τριάδα Εκάλης. Η Όλγα μαζί με τον Νίκο Οικονόμου επέλεξαν μαζί  την εκκλησία αλλά και τον χώρο που θα γίνει το τραπέζι,  ένα αγαπημένο εστιατόριο και των δυο  στην Κηφισιά, όπου μετά την βάφτιση θα υποδεχτούν τους συγγενείς και τους φίλους τους.

Η Όλγα μαζί με την  Σταματίνα  έχουν ήδη διαλέξει τα βαφτιστικά όλα στα χρώματα του λευκού και πολύ απαλού ροζ . Η νεοφώτιστη  για να πάει στην εκκλησία  θα φορέσει ένα  ροζ φορεματάκι με λίγη δαντέλα και  τα παπουτσάκια της θα αποτελούν την ανατροπή, μιας και θα είναι all starakia.   Τα προσκλητήρια είναι ήδη έτοιμα, έχουν σχήμα καραμέλας και τα χρώματα τα οποία έχουν επιλεγεί γι’ αυτά είναι το λευκό και το απαλό ροζ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight