Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 13 Απριλίου

Tα ζώδια για σήμερα, 13 Απριλίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Κριός

Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης σήμερα προκαλούν τάση για αντιθέσεις με άτομα εξουσίας ή με τους γονείς σας. Αρκετές ευθύνες επίσης. Ο Άρης επιτέλους γυρνά σε ορθή πορεία και φαίνεται ότι μόλις επιστρέψετε στην εργασία απ’ τις διακοπές του Πάσχα, θα προχωρήσουν γρήγορα τα επαγγελματικά σας, με ξεκινήματα και δράσεις.

Οι δύσκολες όψεις της Σελήνης σήμερα προκαλούν τάση για αντιθέσεις με άτομα εξουσίας ή με τους γονείς σας. Αρκετές ευθύνες επίσης. Ο Άρης επιτέλους γυρνά σε ορθή πορεία και φαίνεται ότι μόλις επιστρέψετε στην εργασία απ’ τις διακοπές του Πάσχα, θα προχωρήσουν γρήγορα τα επαγγελματικά σας, με ξεκινήματα και δράσεις.

Ταύρος
Ένα αίσθημα καταπίεσης μπορεί να υπάρχει σήμερα, λόγω των δύσκολων όψεων της Σελήνης – περιορισμοί και αυξημένες ευθύνες. Η επιστροφή του Άρη στην ορθή του πορεία, θα φέρει εξελίξεις στα ερωτικά μέχρι τον Ιούλιο, με νέους, ενθουσιώδεις έρωτες! Επίσης θα επανέλθει η δημιουργικότητά σας – ευκαιρίες και για εγκυμοσύνες.
Δίδυμοι
Λίγο δύσκολο κλίμα δημιουργούν οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης σήμερα, με πιθανές σκληρές συμπεριφορές και περιορισμούς στα ερωτικά. Ο Άρης μετά από πολύ καιρό γυρνά σε ορθή πορεία, κι έτσι μετά το Πάσχα θα ενεργοποιηθούν και θα προχωρήσουν θέματα σπιτιού – πιθανές μετακομίσεις, επισκευές, αλλαγές κλπ.
Καρκίνος
Μια πίεση προκαλούν οι δύσκολες γωνίες της Σελήνης σήμερα – αίσθημα καταπίεσης και αυξημένες υποχρεώσεις. Η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία, θα φέρει μέχρι τον Ιούλιο την ευκαιρία για πολλές μετακινήσεις, ταξιδάκια αλλά και ξεκίνημα μαθημάτων, σεμιναρίων κλπ. Ιδιαίτερα επικοινωνιακή και κινητική περίοδος.
Λέων
Σήμερα προσέξτε τα σκληρά λόγια και τη κριτική με τους συγγενείς, με τη δύσκολη όψη Σελήνης-Κρόνου να κάνει λίγο καταπιεστικό το κλίμα. Ο Άρης μετά από πολύ καιρό γυρνά ορθόδρομος, κι έτσι μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, θα κάνετε σημαντικές αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες κλπ.
Παρθένος
Οικονομική και συναισθηματική πίεση δημιουργούν οι δύσκολες γωνίες τις Σελήνης σήμερα. Ωστόσο το θετικό γεγονός είναι ότι ο Άρης που διατρέχει το ζώδιό σας γυρνά μετά από πολύ καιρό σε ορθή πορεία, κι έτσι μέχρι τον Ιούλιο θα έχετε ξεκινήματα (επαγγελματικά και άλλα), δράση, πρωτοβουλίες και εξελίξεις στη ζωή σας.
Ζυγός
Το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου είναι λογικό να δημιουργεί λίγο καταθλιπτική διάθεση σήμερα και τάση για κριτική, κυρίως με την οικογένεια. Προσέξτε τις αντιθέσεις. Ο Άρης μετά από πολύ καιρό γυρνά σε ορθή πορεία, κι έτσι μέχρι τις αρχές Ιουλίου θα τακτοποιήσετε και θα κλείσετε εκκρεμή ζητήματα και κύκλους.
Σκορπιός
Σήμερα προσέξτε τις κριτικές και τα σκληρά λόγια, τόσο με τους συγγενείς, όσο και στο χώρο εργασίας. Ο δυναμικός Άρης γυρνά σε ορθή πορεία μετά από αρκετό καιρό, κι έτσι μέχρι τον Ιούλιο θα δώσει την ευκαιρία για δραστηριοποίηση σε ομάδες, συλλόγους κλπ, ενώ τα σχέδιά σας θα προχωρήσουν γρήγορα και με επιτυχία.
Τοξότης
Πίεση οικονομική και κριτικές συμπεριφορές στις σχέσεις προκαλούν οι δύσκολες γωνίες της Σελήνης σήμερα. Το θετικό γεγονός είναι η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία, ο οποίος μέχρι τον Ιούλιο θα φέρει την ευκαιρία για δυναμική δράση και ξεκινήματα στα επαγγελματικά – πάρτε πρωτοβουλίες και φανείτε αποφασιστικοί.
Αιγόκερως
Το τετράγωνο Σελήνης-Κρόνου βγάζει σήμερα τις ανασφάλειές σας στην επιφάνεια και προκαλεί έντονη τάση κριτικής και πολλές υποχρεώσεις. Ο Άρης επιτέλους γυρνά σε ορθή πορεία, ενώ μέχρι τον Ιούλιο θα δώσει την ευκαιρία για δυναμικά ανοίγματα, νέες σπουδές, ταξίδια στο εξωτερικό και διεκδίκηση κι επίλυση νομικών ζητημάτων.
Υδροχόος
Λίγο δύσκολο κλίμα δημιουργούν οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης σήμερα και τάση για σκληρά λόγια με τους συγγενείς. Έχουμε όμως το θετικό γεγονός της επιστροφής του Άρη σε ορθή πορεία, ο οποίος μέχρι τον Ιούλιο θα φέρει δράση σε οικονομικά ζητήματα (κληρονομικά, εφοριακά, χρωστούμενα κλπ) και ευκαιρία για οικονομικές συνεργασίες.
Ιχθείς
Ένα άγχος οικονομικό αλλά και δύσκολες συμπεριφορές στις παρέες σας δημιουργούν οι δυσμενείς όψεις της Σελήνης σήμερα. Ωστόσο η επιστροφή του Άρη σε ορθή πορεία μετά από πολύ καιρό, θα φέρει μέχρι τον Ιούλιο την ευκαιρία για νέους έρωτες και συνεργασίες, και για δυναμικές αποφάσεις στις σχέσεις, π.χ. γάμο ή συμβίωση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being