Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Έλενα Ράπτη: Αχώριστη με την αδερφή της!

Έλενα Ράπτη: Αχώριστη με την αδερφή της!

Και οι δυο τους κούκλες

Τον τελευταίο καιρό είναι αχώριστες, κάτι που προφανώς βοηθάει την όμορφη βουλευτίνα από τη Θεσσαλονίκη να ξεπεράσει και το χωρισμό της από το Γιάννη Μαρακάκη! Μία σχέση που κράτησε χρόνια και δεν ξεπερνιέται εύκολα...

Στο κατάστημα ρούχων Samma της Μητροπολίτου Ιωσήφ, που ανήκει στον Χρήστο Χατζηνικολάου, σύζυγο της Αντιγόνης Ράπτη, βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 5 Απριλίου, η 36χρονη βουλευτής μαζί με τη μεγαλύτερή της αδελφή, Αντιγόνη. Σκοπός τους ήταν να επιλέξουν μαζί ρούχα από τις αποθήκες του καταστήματος για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Κάθε Χριστούγεννα και Πάσχα με την κοινωνική οργάνωση "Αγάπη" συγκεντρώνουμε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ρουχισμό τα οποία προσφέρουμε, σε συνεργασία με τη Μητρόπολη Θεσσαλονίκης, σε άπορες οικογένειες. Θεωρούμε ότι είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για γονείς και παιδιά που έχουν την ανάγκη μας αυτές τις άγιες ημέρες», δηλώνει στο "ΟΚ!" η Έλενα Ράπτη.

«Οι δύο αδελφές είναι πολύ αγαπημένες και έχουν πραγματικά στενή σχέση μεταξύ τους. Η Αντιγόνη βέβαια είναι πολύ διακριτική και αποφεύγει την προβολή μέσα από τα media. Ωστόσο, στηρίζει την αδελφή της στις πολιτικές και κοινωνικές της δράσεις», περιγράφει στο περιοδικό οικογενειακή του φίλη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις