Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θερμές Ευχές από την «ΦΛΟΓΑ»

Θερμές Ευχές από την «ΦΛΟΓΑ»

Ένα ευχαριστώ σε όσους ενίσχυσαν το Συλλόγο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια

Το Τμήμα Πάτρας του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «ΦΛΟΓΑ» εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς όλους όσους συνέβαλαν στην διεξαγωγή της πασχαλινής εορταγοράς και σε όσους ενίσχυσαν τους σκοπούς του Συλλόγου. Συγκεκριμένα ευχαριστεί για τα όσα προσέφεραν στο Σύλλογο: Την Γερόντισσα Μαριάμ και τις μοναχές της Ιεράς Μονής Αγ. Νικολάου Μπάλα Πατρών, την Κοινωνική Υπηρεσία του ΤΙΤΑΝ και τους εργαζομένους της, τις κυρίες: Αλίκη Αμιραλή, Ελπίδα Γεωργακοπούλου, Ανδριάνα Καραβασίλη, Γεωργία Κατσιροπούλου, Μαρία Νικολαΐδη, Ασπασία Πανά, Βασιλική Αδαμοπούλου, Δήμητρα Γκοτσοπούλου, Αγγελική Γιαννοπούλου, Γεωργία Καραβιώτη και Κωνσταντίνα Αλπέντζου, τους κυρίους Κωνσταντίνο Μπακαλάρο και Γιάννη Μπίκο.

Τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Αχαΐας για την δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας όπου φιλοξενήθηκε το παζάρι. Το Δήμο Πατρέων και την αντιδήμαρχο Εθελοντισμού Μαρία Ανδρικοπούλου – Ρούβαλη για τη διάθεση υλικοτεχνικής υποδομής.

Αξιοσημείωτη ήταν η συμβολή σχολείων της πόλης μας. Συγκεκριμένα, οι μαθητές τους 33ου Δημοτικού σχολείου Πατρών και του 9ου Γυμνασίου Πατρών δημιούργησαν κατασκευές και λαμπάδες και διέθεσαν στην εορταγορά προς πώληση. Τους μαθητές της Ε΄ τάξεως του 8ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών που έφτιαξαν τις Πασχαλινές ευχετήριες κάρτες του Συλλόγου.

Επίσης τους μαθητές του Α1 και Γ2 του 60ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών και τις δασκάλες τους, Χαρά Σαραφοπούλου και Αγγελική Φάκου αντίστοιχα που μαζί με τον διευθυντή του σχολείου Ιωάννη Δ. Αντωνίου  επισκέφτηκαν το παζάρι και πρόσφεραν το ποσό των 300 ευρώ. Καθώς και τους μαθητές της Β΄ τάξεως του Γυμνασίου Οβρυάς που πρόσφεραν το ποσό των 142 ευρώ.

Οι γονείς, τα παιδιά και οι φίλοι του Συλλόγου «ΦΛΟΓΑ» εύχονται σε όλους Καλό Πάσχα και το Αναστάσιμο φως να φωτίσει και να ζεστάνει τις καρδιές όλων. Γιατί μόνον όλοι μαζί μπορούμε να διατηρήσουμε αναμμένη τη «ΦΛΟΓΑ» της ελπίδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις