Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ένταση στον Κηφισό με "πρωταγωνιστές" ΚΤΕΛ της Αχαϊας και της Πελοποννήσου

Ένταση στον Κηφισό με "πρωταγωνιστέ...

Αιτία η απεργία των οδηγών και η προσπάθεια άλλων να εξυπηρετήσουν τους επιβάτες

Από το πάρκινγκ των ΚΤΕΛ Κηφισού στην Αθήνα άρχισαν το πρωί να φεύγουν πολλά δρομολόγια πλέον, παρά την απεργία των εργαζομένων. Νωρίτερα, επικράτησε ένταση.

Οι οδηγοί επέτρεψαν να γίνουν κάποια δρομολόγια σαν ένδειξη καλής θέλησης καθώς είχαν μαζευτεί πολλοί επιβάτες. Έτσι κατά τις 11 και κάτι άφησαν ένα ΚΤΕΛ για Καλαμάτα να φύγει. Τότε ένας οδηγός μπλόκαρε την έξοδο και ξεκίνησαν τα ευτράπελα... Ένας ιδιοκτήτης ΚΤΕΛ πέταξε φραπέ σε οδηγό και έγινε το έλα να δεις... Θύματα της υπόθεσης οι επιβάτες οι οποίοι μετά από ώρα μεταβιβάστηκαν σε άλλα λεωφορεία και έφυγαν από το πάρκινγκ.

Την ίδια ώρα ο γενικός γραμματέας την ομοσπονδίας ΚΤΕΛ. Γιάννης Λάμπρου είπε "Ανοίξτε τις πύλες για να κάνουμε διάλογο. Όση ώρα θα μιλάμε τα λεωφορεία θα φεύγουν κανονικά. Εαν δεν βρούμε λύση τότε θα πολεμήσουμε."

Επίσης ο πρόεδρος οδηγών κος Δημητρόπουλος είπε στους εργαζόμενους "Πάμε σε διάλογο. Μας ζήτησαν να ανοίξουμε τα ΚΤΕΛ αλλά προτείναμε να φύγουν μόνο 4 λεωφορεία (για Καλαμάτα, Πάτρα, Νεμέα και Μονεμβασιά)." Οι εργαζόμενοι τότε δια βοής αποφάσισαν να μην ανοίξουν τα ΚΤΕΛ.​

Νωρίτερα έφυγαν δύο ΚΤΕΛ, ένα για Θεσσαλονίκη και ένα για Αγρίνιο. Επίσης ένα ΚΤΕΛ από Αχαϊα αποβίβασε σε είσοδο του σταθμού.

Επιπλέον υπάρχουν και δύο κλούβες των ΜΑΤ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις