Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Βοήθεια σε άπορους συνανθρώπους μας από τον Ερυθρό Σταυρό

Πάτρα:Βοήθεια σε άπορους συνανθρώπους μα...

Ευχαριστήριο για όσους στήριξαν την προσπάθεια

"Σε λίγες ημέρες θα γιορτάσουμε την Ανάσταση του Θεανθρώπου. Ημέρες ελπίδας, αγάπης και ανθρωπιάς για όλους τους συνανθρώπους μας.Η σκέψη όλων μας στρέφεται σ’ αυτούς που έχουν ανάγκη. Και είναι πολλοί συνάνθρωποι μας που θα περιμένουν μια μικρή βοήθεια και ότι δεν είναι ξεχασμένοι από την κοινωνία. Στην δύσκολη εποχή που διανύουμε.

Το Περιφερειακό Τμήμα με τους εθελοντές τους στέκεται δίπλα σε όσους έχουν ανάγκη. Έτσι προέβη στη συγκέντρωση βασικών ειδών διατροφής για τη στήριξη πολυμελών οικογενειών, μοναχικών και ηλικιωμένων ατόμων.

Και όλα αυτά χάρις στην στήριξη των συμπολιτών μας που αναγνωρίζουν το έργο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας.

Για το σκοπό αυτό το Περιφερειακό Τμήμα συνεργάστηκε με μεγάλα Super Market της πόλης μας και την συγκέντρωση των τροφίμων ανέλαβαν οι εθελοντές και των τριών σωμάτων.

Κάποια από τα δέματα παραδόθηκαν κατ’ οίκον σε μοναχικά ηλικιωμένα άτομα, τα οποία δεν μπορούσαν να προσέλθουν και τα υπόλοιπα παρελήφθησαν από το Περιφερειακό Τμήμα. Συνολικά δόθηκαν 350 δέματα.

Οι ανάδοχοι εθελοντές Σαμαρείτες επισκέφθηκαν τα ανάδοχα παιδιά και τις οικογένειες τους , στον καταυλισμό των Ρομά και τους προσέφεραν τρόφιμα, λαμπάδες και γλυκίσματα για το Πάσχα την Μ. Τρίτη  10 Απριλίου.

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Πάτρας ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ θερμά τους χορηγούς που πάντα ανταποκρίνονται :

 

Τα Αρτοποιία Γεώργιος Χαραλαμπόπουλος, Βασίλειος Ραυτόπουλος, και Αφοι Τηλιγάδη. Την Αρτοβιομηχανία Α.Β.Ε.Ε. ΔΕΡΒΙΣΗΣ.

Το Ζαχαροπλαστείο CARAVEL.

Τα SUPER MARKETS ΚΡΟΝΟΣ, MAKRO CASH & CARRY,  την ΑΒΕΕ  fama Π. ΠΕΤΤΑΣ Έλαια, την ΟΛΥΜΠΙΑ – ΞΕΝΙΑ Ν.Καρυτινός Έλαια, την FRIESLAND,

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα Super Market που δέχθηκαν τους εθελοντές μας για την συλλογή τροφίμων από το κοινό. Αναλυτικά: τα Α/Β Βασιλόπουλος Ακτή Δυμαίων & ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών, τα LIDL Νοταρά και Γοργοποτάμου, το MAKRO CASH & CARRY.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τους εθελοντές μας που στήριξαν την συλλογή, διαλογή και διανομή τροφίμων.

Ευχαριστούμε όλους τους συμπολίτες μας που στηρίζουν το έργο μας και ευχόμαστε σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Ανάσταση".

 

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις