Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Κηπουροί» έγιναν οι μαθητές του 3ου Δημοτικού Αιγίου

«Κηπουροί» έγιναν οι μαθητές του 3ου Δημ...

Συμμετέχοντας στο πρόγραμμα ΑΓΑΦΡΟΝ τα παιδιά φύτεψαν πανσέδες και βασιλικούς

Πολύχρωμους πανσέδες και μυρωδάτους βασιλικούς σε λευκές ζαρντινιέρες φύτεψαν οι μικροί χαρούμενοι κηπουροί της Γ΄τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αιγίου. Πρόκειται για τη δεύτερη «πράσινη δράση» που υλοποιεί το συγκεκριμένο σχολείο σε συνεργασία με το πρόγραμμα ΑΓΑΦΡΟΝ-Αγαπώ & Φροντίζω τον τόπο μου! - Εθελοντικές Δράσεις Πολιτών» της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου.

Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην κινητοποίηση και τον συντονισμό των τοπικών κοινωνιών με βάση την εθελοντική προσφορά ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την περιβαλλοντική συνείδηση των πολιτών. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις πριν ένα μήνα οι νεαροί μαθητές των τάξεων Δ2 και Ε1 του ίδιου σχολείου, είχαν συμμετάσχει στη δημιουργία ενός σχολικού λαχανόκηπου ο οποίος έχει ήδη γεμίσει με μικρά μαρουλάκια, κρεμμυδάκια, αντίδια, σπανάκι κ.α.

Στο πλευρό των μικρών πρωταγωνιστών της όμορφης αυτής λουλουδάτης δραστηριότητας βρέθηκαν με αγάπη και ενδιαφέρον ο Διευθυντής του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τριαντάφυλλος Κιντής, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Βάσω Ζαφειροπούλου, ο χορηγός των λουλουδιών και των φυτοχωμάτων Γιώργος Μαστροκωστόπουλος από το ανθοπωλείο Ορχιδέα (Ρήγα Φεραίου 40  Αίγιο) και η υπεύθυνη του προγράμματος ΑΓΑΦΡΟΝ και Σύμβουλος της Δημοτικής Κοινότητας Αιγίου Μαρία Καβούνη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις