Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 29 Μαρτίου

Τα ζώδια για σήμερα, 29 Μαρτίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Ιχθείς

Σημαντικό οικονομικό μπλοκάρισμα ή και αδιέξοδα προκαλεί τις τελευταίες μέρες η δύσκολη γωνία Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Προσέξτε να μην γίνεστε εμμονικοί με τα οικονομικά, δεν θα φέρει κάποιο αποτέλεσμα αυτό. Επίσης μπλοκάρισμα δημιουργείται και στην εξέλιξη σχεδίων, ωστόσο θα υποχωρήσει από αύριο.

Κριός

Καθώς διατρέχει ο Ήλιος το ζώδιό σας, σχηματίζει μια δύσκολη όψη με τον «σκοτεινό» Πλούτωνα, η οποία τις τελευταίες μέρες προκαλεί αδιέξοδα –κυρίως στα επαγγελματικά- και ψυχολογικές καθάρσεις. Από αύριο θα αρχίσει να υποχωρεί αυτή η αίσθηση βάρους. Προσέξτε σήμερα τις καθυστερήσεις στην επικοινωνία.

Ταύρος

Η δύσκολη όψη Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται τώρα, προκαλεί παρασκήνια και το αίσθημα πώς έχετε τα χέρια σας δεμένα. Από αύριο θα αρχίσει να ελαττώνεται η επιρροή της, ενώ εμπόδια προκαλεί σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών. Αναβολές σε πληρωμές, εισπράξεις και σε άλλα οικονομικά θέματα πιθανές σήμερα.

Δίδυμοι

Εμπόδια στα σχέδιά σας προκαλεί η δύσκολη γωνία Ήλιου-Πλούτωνα τις τελευταίες μέρες, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Επίσης φέρνει έντονη τάση για ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα, ιδιαίτερα στις φιλικές σχέσεις. Πιθανή αποκάλυψη μυστικών. Προσέξτε τώρα τις κακές συνεννοήσεις, στον επαγγελματικό χώρο κυρίως.

Καρκίνος

«Σκοτείνιασε» τη ψυχολογία σας τις τελευταίες μέρες η δυσμενής όψη Ήλιου-Πλούτωνα, προκαλώντας τάση κατάθλιψης αλλά και αδιέξοδα σε σχέσεις κι επαγγελματικά. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της, ενώ από αύριο σταδιακά θ’ αρχίσει να υποχωρεί. Μετά από κάθε δοκιμασία επέρχεται ανανέωση αν αντιμετωπιστεί σωστά.

Λέων

Σημαντικές δοκιμασίες σε επαγγελματικά και σε θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών προκαλεί τις τελευταίες μέρες η δύσκολη γωνία Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία κορυφώνεται σήμερα. Μπορεί να θέλετε να ανοιχτείτε και να νιώθετε εγκλωβισμένοι από τις περιστάσεις. Ωστόσο από αύριο θα αρχίσει να ελαφραίνει το κλίμα σταδιακά.

Παρθένος

Μπλοκάρισμα σε οικονομικά θέματα αλλά και στη δημιουργικότητά σας προκαλεί τις τελευταίες μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα. Πιθανές ίντριγκες και μυστικά στα αισθηματικά – μην λειτουργείτε καχύποπτα, καθώς το αρνητικό φορτίο των σκέψεών σας μπορεί όντως να ωθήσει τους άλλους σε περίεργες αντιδράσεις.

Ζυγός

Μια «βαριά» όψη κορυφώνεται σήμερα, το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα, το οποίο τις τελευταίες μέρες φέρνει ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις, συνεργασίες και στην οικογένεια. Πιθανά εμπόδια σε θέματα σπιτιού ή σχέσεων. Ωστόσο ο Πλούτωνας «σκοτώνει» μόνο ό,τι είναι ήδη φθαρμένο και βλαβερό για την εξέλιξή σας. Ψυχική κάθαρση.

Σκορπιός

Εύκολα το ζώδιό σας ενδίδει σε σκέψεις καχύποπτες και «δηλητηριασμένες», ενώ γίνεται πιο έντονο αυτό τις τελευταίες μέρες με τη δύσκολη όψη Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία προκαλεί εμμονές αλλά και εμπόδια στην εργασία. Εκτός απ’ τη νοητική και συναισθηματική κάθαρση, πιθανή και σωματική κάθαρση. Βελτίωση από αύριο.

Τοξότης

Είναι πιθανό τις τελευταίες μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα να προκάλεσε μπλοκάρισμα στα οικονομικά αλλά και στη δημιουργικότητά σας, ενώ κορυφώνεται σήμερα η όψη αυτή. Επίσης είναι πιθανό να εκδηλώνονται κτητικές συμπεριφορές στα ερωτικά, ή να γίνονται κάποια ξεκαθαρίσματα. Αίσθημα ανασφάλειας.

Αιγόκερως

Το δύσκολο τετράγωνο Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, σάς ωθεί τις τελευταίες μέρες σε μια κατάδυση στον «κάτω κόσμο» σας, κι έτσι είναι λογικό να βιώνετε τάσεις κατάθλιψης, φοβίες και εμμονές. Είναι μια υγιής διαδικασία ωστόσο, η οποία σάς καθαρίζει από φορτία και απ’ το παρελθόν σας. Καλυτέρευση από αύριο.

Υδροχόος

Σήμερα κορυφώνεται η δυσμενής όψη Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία αφαίρεσε τη χαρά και την ελαφρότητα απ’ το νου σας τις τελευταίες μέρες, καθώς προκαλεί σημαντικές καθάρσεις. Μπορεί να βγαίνουν στην επιφάνεια κάποια πράγματα απ’ το παρελθόν ή να αντιμετωπίζετε παρασκήνια. Σταδιακή βελτίωση θα έρθει από αύριο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being