Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Κλέβουν μέχρι και τα σεντόνια!

Ηλεία: Κλέβουν μέχρι και τα σεντόνια!

Μπαράζ διαρρήξεων

Για μια ακόμη νύχτα, έδρασαν ανενόχλητοι οι διαρρήκτες στην Ηλεία! Το μπαράζ επιθέσεων σε σπίτια διάφορων περιοχών, τους απέφερε ιδιαίτερα πλούσια λεία σε μετρητά και τιμαλφή, αλλά δεν είπαν «όχι» σε ο,τιδήποτε μπορούσαν να πάρουν μαζί τους!

Η πιο αποτελεσματική διάρρηξη έγινε σε ένα σπίτι στην περιοχή της Ξυλοκέρας, όπου οι διαρρήκτες που τρύπωσαν μέσα σπάζοντας το τζάμι της μπαλκονόπορτας δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που είχαν αφήσει πίσω τους οι ιδιοκτήτες! Μαζί με τα μεγάλης αξίας χρυσαφικά, υπήρχαν και 22.000 ευρώ σε… «ζεστό» μετρητό, τα οποία άρπαξαν και εξαφανίστηκαν!

Το μπαράζ διαρρήξεων συνεχίστηκε στο Νιοχώρι Κυλλήνης με τους κακοποιούς να αρπάζουν από ένα σπίτι κοσμήματα άγνωστης αξίας 850 ευρώ, στην Κυλλήνη όπου άρπαξαν χρυσαφικά αξίας 4.000 ευρώ χωρίς να αφήσουν ίχνη διάρρηξης και στην περιοχή του Αμπελόκαμπου όπου πήραν την τηλεόραση το βίντεο και τα… σεντόνια από μια εξοχική μονοκατοικία!

Εκεί που δεν άφησαν τίποτα, όμως, ήταν στον Άγιο Ιωάννη Πύργου, όπου μπήκαν από τη μπαλκονόπορτα σε ένα σπίτι και «σήκωσαν» χρυσαφικά, 450 ευρώ, δύο τηλεοράσεις, ένα λάπτοπ, δύο φωτογραφικές μηχανές, μια καφετιέρα, ένα κινητό, ρούχα, παπούτσια, ακόμη και τα… μπουκάλια με το ουίσκι!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις