Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δυτική Αχαΐα: Παρουσίαση αντιμετώπισης των υγρών αποβλήτων των ελαιοτριβείων

Δυτική Αχαΐα: Παρουσίαση αντιμετώπισης τ...

Παρουσία προσκεκλημένων ιδιοκτητών ελαιοτριβείων

Με την πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος Δήμου Δυτικής Αχαΐας (Αντιδημάρχος Παναγιώτης Γεωργακόπουλος) και του Δημοτικού Συμβούλου Δημήτρη Μπαρμπούνη (Πρόεδρος Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίας Κάτω Αλισσού) διοργανώθηκε μια ολοκληρωμένη παρουσίαση αντιμετώπισης των υγρών αποβλήτων των ελαιοτριβείων. Η ζωντανή επίδειξη του τρόπου αντιμετώπισης των υγρών αποβλήτων έγινε παρουσία προσκεκλημένων ιδιοκτητών ελαιοτριβείων του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.

Η ιδιωτική εταιρεία έχει έδρα την Κρήτη και μέθοδος που χρησιμοποιεί βασίζεται στην ηλεκτρόλυση.

Η δημοτική αρχή επιθυμεί να συντελέσει ενεργά στην προστασία του περιβάλλοντος με ταυτόχρονη παροχή κάθε βοήθειας στους ιδιοκτήτες των ελαιοτριβείων. Σε μια δύσκολη, για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οικονομική συγκυρία ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στέκεται δίπλα στον Έλληνα αγρότη, επιχειρηματία, ερευνητή κόντρα στην απαισιόδοξη διάθεση και μεμψιμοιρία.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση πιστεύει ότι η συνεργασία δημοσίου και ιδιωτικού τομέα είναι αναγκαία και απαραίτητη περισσότερο από ότι ποτέ άλλοτε.

Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η συνεργασία Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα μέσα από τη σύμπραξη Δημοτικής Αναπτυξιακής εταιρείας για να εναρμονιστούν τα ελαιοτριβεία του Δήμου (εκσυγχρονισμός και εναρμόνιση των ελαιοτριβείων σύμφωνα με την πρόσφατη εθνική και κοινοτική νομοθεσία).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις