Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Παπανδρέου: Είμαστε στο σωστό δρόμο

Γ. Παπανδρέου: Είμαστε στο σωστό δρόμο

Ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπερασπίστηκε την πολιτική του

Την αισιοδοξία του ότι η Ελλάδα βρίσκεται «σε ένα δρόμο που μας πάει εκεί που πρέπει», εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου στη διάρκεια της ομιλίας του στην Εθνική Συνδιάσκεψη του κόμματος. Τόνισε ότι ο αγώνας δεν έχει τελειώσει, ενώ εμφανίστηκε έντονα επικριτικός απέναντι στη ΝΔ.

«Η Ελλάδα ήδη βούλιαζε όταν την παραλάβαμε», είπε ο κ. Παπανδρέου, ωστόσο, όπως υπογράμμισε, «καταφέραμε με πολλές θυσίες να μη βουλιάξει».

Ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στο να φτάσει η χώρα μέχρι εδώ, στους οποίους όμως δεν περιέλαβε τη ΝΔ. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τη ΝΔ αλλά δυσκολεύομαι», είπε χαρακτηριστηκα, προσθέτοντας ότι στο τέλος ωθήθηκαν να βοηθήσουν «υπό το φόβο δημοψηφίσματος». «Με την υπογραφή τους αναίρεσαν τα όσα έλεγαν, δέχτηκαν ότι είχαμε δίκιο, ότι κάναμε αυτό που έπρεπε», δήλωσε. «Θα ήθελα να μπορούσα να τους επαινέσω, αλλά δεν το αξίζουν ακόμα», κατέληξε.

«Δεν αποτύχαμε εμείς», είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, «βρεθήκαμε σε μία παγκόσμια και ευρωπαϊκή δυστοκία μπροστά στο φόβο των αγορών». Ο ίδιος πρόσθεσε ότι χρειάζεται ένα παγκόσμιο μέτωπο δημοκρατίας, καθώς η δημοκρατία είναι αυτή που απειλείται σήμερα, λόγω της τεράστιας συγκέντρωσης εξουσίας που έχει περιθωριποιήσει τους πολίτες.

Αναφερόμενος στην εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ, τόνισε πως «όποιος εκλεγεί θα έχει εμένα κοντά του, να βοηθάω όποτε χρειάζεται. Με διακριτικότητα πάντα». Είπε ακόμη ότι από δω και πέρα θα είναι κοντά στους αδύναμους, κοντά στους νέους, κοντά στους ανθρώπους που χρειάζονται βοήθεια. «Εκεί θα με βρείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις