Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θα έριχναν στην αγορά χιλιάδες κροτίδες

Θα έριχναν στην αγορά χιλιάδες κροτίδες

Δεκάδες έφοδοι της αστυνομίας σε όλη τη χώρα

Οι… «καραβιές» των απαγορευμένων  βεγγαλικών άρχισαν ήδη να  καταφθάνουν εν όψει της Αποκριάς  και του Πάσχα, αλλά μαζί  με αυτές άρχισαν και οι  συλλήψεις των εμπόρων που  εισάγουν τα επικίνδυνα υλικά! Ένα ζευγάρι στη Λάρισα ετοιμαζόταν να ρίξει στο εμπόριο δεκάδες χιλιάδες κροτίδες!

Οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. εντόπισαν ένα 55χρονο να ξεφορτώνει από το αυτοκίνητό του κούτες με απαγορευμένα βεγγαλικά στο κατάστημα της 48χρονης συζύγου του και τους έπιασαν στα πράσα.

Ακολούθησε έρευνα σε ένα φορτηγάκι του ζεύγους, την υπόγεια αποθήκη του καταστήματος και σε ένα διπλανό κατάστημα που χρησιμοποιούσαν ως αποθήκη, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 102.563 αθύρματα, 10.040 πυροτεχνήματα, 7.263 κροτίδες, 3.581 φωτοβολίδες, 2.600 καψύλια, 529 καπνογόνα, 222 πυρσοί, 111 σωλήνες εκτόξευσης πυροτεχνημάτων, 49 φυτίλια, 42 πιστόλια εκτόξευσης φωτοβολίδων και επτά λέιζερ! Το αντρόγυνο θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Στη Σκιάθο, συνελήφθησαν ο 46χρονος ιδιοκτήτης ενός καταστήματος και ο 30χρονος υπάλληλός του που διέθεταν προς πώληση 1.362 τεμάχια παιδικών αθυρμάτων και 340 τεμάχια πυροτεχνημάτων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου που τους άσκησε δίωξη και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Στα Γρεβενά, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας συνέλαβαν έναν 34χρονο προσωρινά υπεύθυνο ενός καταστήματος ειδών οικιακής χρήσης, επειδή διέθετε προς πώληση 720 κροτίδες χωρίς την απαιτούμενη άδεια εμπορίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις