Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και στη Δυτ. Ελλάδα - Στην «κατάψυξη» όλη η χώρα

Συνεχίζεται η κακοκαιρία και στη Δυτ. Ελ...

Δείτε την πρόγνωση για όλη την Ελλάδα

Την Πέμπτη σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα δυτικά, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, που κατά τόπου θα είναι ισχυρές. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και σε περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ στις περισσότερες περιοχές της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας. Προβλέπεται σταδιακή επικράτηση θυελλωδών ανέμων στα πελάγη 7 και τοπικά 8 μποφόρ και πτώση της θερμοκρασίας. Αναλυτικότερα:

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν, με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και παροδικές χιονοπτώσεις το απόγευμα στα γύρω ορεινά. Σταδιακή βελτίωση αναμένεται από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα χαρακτηριστεί από νεφώσεις με χιονόνερο ή χιόνι και βελτίωση από το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς που βαθμιαία θα γίνουν βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 06 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και τη Θράκη αναμένονται νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις, που τις μεσημεριανές ώρες στη δυτική Μακεδονία θα είναι πυκνές. Τα φαινόμενα θα παρουσιάσουν σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα και από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ και βαθμιαία από το απόγευμα βόρειοι 4 με 6 και στα δυτικά 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 06 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί 4 με 6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα παράκτια. Βελτίωση θα υπάρξει από το απόγευμα και από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί στο Ιόνιο 6 με 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 04 έως 12 βαθμούς Κελσίου. Στην ήπειρο θα είναι τοπικά 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις που γρήγορα θα αυξηθούν με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και χιονοπτώσεις στα ορεινά, καθώς και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο. Σταδιακή βελτίωση θα υπάρξει από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 και από το απόγευμα βόρειοι βορειοδυτικοί 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα ενταθούν και θα σημειωθούν χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7, στρεφόμενοι το βράδυ σε βόρειους βορειοδυτικούς πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, που από το απόγευμα θα ενταθούν. Οι άνεμοι στα βόρεια θα πνέουν δυτικοί 4 με 5 στρεφόμενοι από το απόγευμα σε βόρειους βορειοανατολικούς 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στα νότια θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις