Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ελεονώρα Μελέτη:H συνεργασία που της έκανε δύσκολη τη ζωή

Ελεονώρα Μελέτη:H  συνεργασία που της έκ...

Στα πρώτα της βήματα

Στο «Ράδιο Αρβύλα» το βράδυ της Τρίτης, ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, σατίρισαν ένα απόσπασμα από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Αυτιά, όπου ο γνωστός δημοσιογράφος απαγόρευσε στη συνεργάτιδά του, Μάγδα Τσέγκου, να αποχαιρετήσει η ίδια έναν από τους «σεβάσμιους» καλεσμένους της εκπομπής, αφού μόνο εκείνος έχει δικαίωμα να τους αποχαιρετά.

Ένα παρόμοιο περιστατικό είχε ζήσει στο παρελθόν και η Ελεονώρα Μελέτη και το αποκάλυψε, με αυτή την αφορμή,στην εκπομπή της, το πρωί της Τετάρτης:

«Εγώ, παιδιά, δεν θα το άντεχα αν ήμουν η Μάγδα. Επειδή έχω βρεθεί στην θέση της Μάγδας με άλλον συμπαρουσιαστή, δεν παλεύεται αυτό το πράγμα. Μιλάμε για την εποχή Alter τώρα. Πρέπει να έχεις τρομερή αυτοπεποίθηση για να τα βγάλεις πέρα» και πρόσθεσε:

«Ίσως να ήμουν εγώ πολύ μικρή και ευαίσθητη». Όταν ρωτήθηκε σε ποιο πρόσωπο αναφέρεται η 33χρονη οικοδέσποινα της «Πρωινής Μελέτης» απάντησε: «Δεν θέλετε να μάθετε. Δεν υπάρχει στην τηλεόραση από τότε. Από το 2002. Ήταν της ενημέρωσης, όχι τόσο της τηλεοπτικής ενημέρωσης και πολλά χρόνια πριν».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight