Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Λεηλασία στο Εργοστάσιο Τέχνης στου Λαδόπουλου- Επενέβη η αστυνομία

Πάτρα: Λεηλασία στο Εργοστάσιο Τέχνης στ...

Αναφέρθηκε πριν από λίγο στο Δημοτικό Συμβούλιο

Στο Εργοστάσιο Τέχνης στου Λαδόπουλου επενέβη σήμερα το απόγευμα η αστυνομία, καθώς υπάρχει η πληροφορία ότι ο χώρος έχει λεηλατηθεί από Ρουμάνους Ρομά που δεν έχουν αφήσει τίποτε όρθιο. Το θέμα γνωστοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου από τον Δημήτρη Κατσικόπουλο, ο οποίος είπε πως έχει την πληροφορία ότι στο χώρο έχει απομείνει μόνο το πιάνο.

Ο Δήμαρχος, Γιάννης Δημαράς,  είπε ότι σήμερα το μεσημέρι έκανε αυτοψία στο χώρο της αίθουσας Ντα Βίντσι αλλά δεν μπόρεσε να διαπιστώσει τι ακριβώς  γίνεται γιατί επικρατεί σκοτάδι.

Ενημερώνοντας το Σώμα, ο αρμόδιος  αντιδήμαρχος κ. Βαφέας ανέφερε ότι η διάρρηξη έχει γίνει πριν από δύο - τέσσερις ημέρες, ότι ενημερώθηκε στις 7.25 το βράδυ από την Ασφάλεια και αύριο το πρωί θα γίνει αυτοψία, θα καταγραφούν οι ζημιές και θα υποβληθεί στην Ασφάλεια μήνυση κατ' αγνώστων.

Οι αλλοδαποί σύμφωνα με τις πρώτες πηροφορίες μπήκαν στους εσωτερικούς χώρους των εγκαταστάσεων του θεάτρου και έκλεψαν τόνους καλωδίων χαλκού, κοσνόλες ήχου και άλλα αντικείμενα. Μάλιστα οι αλλοδαποί επιχείρησαν να κλέψουν και το  πιάνο αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν επειδή ήταν πολύ βαρύ.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις