Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Στη "φάκα" ο 27χρονος που έβαζε βενζίνη και εξαφανίζονταν

Αγρίνιο: Στη "φάκα" ο 27χρονος...

Αναζητείται 40χρονος συνεργός

Ησυχότεροι πρέπει να είναι πλέον οι πρατηριούχοι του Αγρινίου, μετά την σύλληψη του νεαρού που φουλάριζε το αυτοκίνητο του και στη συνέχεια γίνονταν καπνός, χωρίς να πληρώνει. Αναζητείται 40χρονος συνεργός. Η Αστυνομία, με κοινή επιχείρηση τροχαίας και ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έφτασε στα ίχνη του 27χρονου, όπου διαπιστώθηκε πως είχε κλέψει δυο ζευγάρια κρατικές  πινακίδες από το Αιτωλικό και την Λεπενού και τις ενάλλασσε στο όχημα του, ένα μπλε Renault Megane, για να βάζει βενζίνη και να εξαφανίζεται.

Πολλοί πρατηριούχοι της περιοχής του Αγρινίου είχαν πέσει θύματα του, όμως τελικά η αστυνομία, κατάφερε να τον συλλάβει.
Στο αυτοκίνητο του βρέθηκε και μια κουκούλα και εξεταζόμενος ο νεαρός παραδέχθηκε πως θα την χρησιμοποιούσε σε ληστεία που σχεδίαζε με ένα ακόμη άτομο και πάλι σε πρατήριο υγρών καυσίμων.

Ειδικότερα, σε τροχονομικό έλεγχο που ενήργησαν οι Αστυνομικοί σε όχημα που επέβαινε o νεαρός, βρήκαν και κατέσχεσαν δυο κρατικές πινακίδες κυκλοφορίας και μια κουκούλα προσώπου τύπου FULL FACE.

Από την αστυνομική έρευνα που ενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγρινίου, προέκυψε ότι ο 27χρονος μαζί με έναν 40χρονο που αναζητείται, είχε  αφαιρέσει τις κρατικές πινακίδες από οχήματα ημεδαπών στην Λεπενού και το Αιτωλικό Αιτωλοακαρνανίας και είχε χρησιμοποιήσει τη μια από αυτές, σε όχημα του, μεταβαίνοντας σε πρατήριο υγρών καύσιμων προκειμένου προμηθευτούν καύσιμα χωρίς να πληρώσουν το αντίτιμο της αξίας τους.

Ο συλληφθής θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ο 40χρονος συνεργός του αναζητείται, ενώ οι έρευνες για τη συμμετοχή τους και σε άλλες παράνομες ενέργειες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις