Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 7 Φεβρουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 7 Φεβρουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Τον τομέα των σχέσεων τονίζει η πανσέληνος και δίνει έμφαση σε προβλήματα επικοινωνίας που μπορεί να υπάρχουν με το ταίρι σας, με συνεργάτες ή καλούς φίλους. Προσπαθήστε να δείξετε εσείς την κατανόηση που νιώθετε ότι δεν παίρνετε. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή στο ζώδιό σας φέρνει ιδέες, συζητήσεις, γνωριμίες, μετακινήσεις και συμφωνίες.

Ιχθείς

Η σημερινή πανσέληνος τονίζει θέματα εργασίας, όπου μπορεί να επικρατεί μια ασυνεννοησία. Δείτε πιο καθαρά όσα λένε και ζητούν οι άλλοι, και όχι μέσα απ’ τα φίλτρα των φόβων, των εγωισμών και των προσδοκιών σας. Είναι μέρες που δοκιμάζεται η επικοινωνία, αλλά με την ευαισθησία σας μπορείτε να την καλυτερέψετε.

Κριός

Η πανσέληνος στο Λέοντα βγάζει στην επιφάνεια ζητήματα επικοινωνίας, κυρίως με το σύντροφο, τα παιδιά και τους φίλους. Πόση προσοχή και κατανόηση δείχνετε στους άλλους; Η κατανόηση που δεν λαμβάνει κανείς, είναι αυτή που δεν δίνει… Αρκετά επικοινωνιακές μέρες ωστόσο, με ευκαιρίες για δικτύωση και νέες φιλίες.

Ταύρος

Θέματα σπιτιού και οικογένειας τονίζει η σημερινή πανσέληνος, ενώ η επικοινωνία με τους δικούς σας δοκιμάζεται ελαφρώς. Μάθετε να ακούτε τους άλλους καλύτερα, ώστε να μην έχετε παράπονο πώς δεν σάς ακούν. Έμφαση στα επαγγελματικά, με γνωριμίες, ιδέες, συζητήσεις κι επαφές. Κι εκεί μάθετε να επικοινωνείτε ομορφότερα.

Δίδυμοι

Μια επικοινωνιακή πανσέληνος, η οποία φέρνει την ευκαιρία για επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξιδάκια, εμπόριο, ενώ έντονη έμφαση δίνεται σε θέματα σπουδών, μαθημάτων, σεμιναρίων κλπ. Δεν θα λείπει μια ασυνεννοησία, ενώ η επικοινωνία με τους συγγενείς χρειάζεται βελτίωση: πόσο προσέχετε και καταλαβαίνετε τους άλλους;

Καρκίνος

Θέματα οικονομικών αλλά και αξιών τονίζει η πανσέληνος. Καιρός να σκεφτείτε καλύτερα το πώς  διαχειρίζεστε τους πόρους σας. Μπορεί να σάς ενοχλεί ότι οι άλλοι δεν αναγνωρίζουν την αξία ή τις αξίες σας, ωστόσο προσπαθήστε κι εσείς να εκτιμήσετε περισσότερο την παρουσία και την αξία των άλλων – βιώστε ευγνωμοσύνη.

Λέων

Στο ζώδιό σας γίνεται η πανσέληνος σήμερα, η οποία τονίζει θέματα επικοινωνίας: πόσο ακούτε και πόσο καταλαβαίνετε τον εαυτό σας και τους άλλους; Μήπως η αναγνώριση που νιώθετε ότι δεν παίρνετε δείχνει πώς δεν επικοινωνείτε κι εσείς ουσιαστικά με τους αγαπημένους σας; Αρκετά κοινωνικές μέρες, με γνωριμίες κι επαφές.

Παρθένος

Η πανσέληνος δίνει την ευκαιρία να κλείσετε ορισμένα θέματα, αλλά και να έχετε στιγμές απομόνωσης στις οποίες θα κάνετε μια ανασκόπηση και θα «καθαρίσετε» από διάφορες επιρροές. Επίσης η σύνοδος Ήλιου-Ερμή φέρνει αρκετή κινητικότητα στην εργασία, με γνωριμίες, συζητήσεις, ιδέες και επαφές με άτομα εξουσίας.

Ζυγός

Τον οίκο της φιλίας και της δικτύωσης τονίζει  η πανσέληνος, η οποία βγάζει στην επιφάνεια θέματα επικοινωνίας και κατανόησης με τους φίλους, αλλά και  με τον ερωτικό σύντροφο. Ωστόσο είναι μια μέρα κοινωνική, με τη σύνοδο Ήλιου-Ερμή να φέρνει ερωτικές γνωριμίες, φλερτ και πολλές ιδέες για δημιουργικές δραστηριότητες.

Σκορπιός

Η πανσέληνος τονίζει τον επαγγελματικό σας οίκο, προκαλώντας  μια ασυνεννοησία με άτομα εξουσίας. Επίσης προβλήματα στην επικοινωνία  υπάρχουν και με τους δικούς σας  ή για θέματα σπιτιού. Αναρωτηθείτε μήπως η έλλειψη κατανόησης που βιώνετε είναι το καθρέφτισμα της έλλειψης κατανόησης που δείχνετε στους άλλους.

Τοξότης

Εκτός από θέματα σπουδών, νομικών και ταξιδιών, η  πανσέληνος επίσης φέρνει στην επιφάνεια το ζήτημα της φιλοσοφίας ζωής η οποία οδηγεί τις κινήσεις σας. Είναι μέρες που προσπαθείτε να σκεφτείτε πιο καθαρά τα πράγματα. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή φέρνει αρκετές επαφές, συζητήσεις, γνωριμίες, πληροφορίες και μετακινήσεις.

Αιγόκερως

Θέματα οικονομικών, κυρίως ό,τι σχετίζεται με δάνεια, επενδύσεις, εφορία, ασφάλειες, οικονομικά του συντρόφου κλπ, τονίζει η σημερινή πανσέληνος. Η σύνοδος Ήλιου-Ερμή δίνει την ευκαιρία για οικονομικές συζητήσεις και συμφωνίες. Μπορεί να νιώθετε ότι οι άλλοι δεν σάς καταλαβαίνουν σε βάθος – κατανοήστε τους εσείς ωστόσο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being