Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αγρίνιο: Έλειψε από το σπίτι της 5 λεπτά και «σήκωσανι» όλα τα χρυσαφικά

Αγρίνιο: Έλειψε από το σπίτι της 5 λεπτά...

Αξίας, περίπου 7 χιλιάδων ευρώ!

Μόλις πέντε λεπτά έλειψε από το σπίτι της μια νεαρή γυναίκα στο Αγρίνιο και μόλις επέστρεψε διαπίστωσε εμβρόντητη  πως άγνωστοι είχαν «σηκώσει» όλα τα χρυσαφικά της οικογένειας! Το περιστατικό έγινε πριν λίγες μέρες, σε παράδρομο της Δήμου Τσέλιου, σε ένα από τα πλέον κεντρικά σημεία του Αγρινίου.

Κάτοικος της περιοχής, αναγκάστηκε να φύγει για  λίγα λεπτά από την οικία της για δουλειά και μόλις επέστρεψε, αφού αρχικά δεν είδε κάτι ύποπτο, μόλις εισήλθε λίγο αργότερα στην κρεβατοκάμαρά της, διαπίστωσε πως τα συρτάρια του κομοδίνου ήταν ανοιγμένα! Έτσι έκπληκτη διαπίστωσε πως από τα συρτάρι έλειπαν χρυσαφικά σημαντικής αξίας, περίπου 7 χιλιάδων ευρώ!
Πανικόβλητη επικοινώνησε με τον σύζυγο της και την Αστυνομία, έσπευσε επί τόπου.
Εικάζεται πως  τα λίγα λεπτά της απουσίας της, πιθανότατα γυναίκες  ή ανήλικοι ρομά, που τις πρωινές ώρες «αλωνίζουν» στο Αγρίνιο, βρέθηκαν στο σημείο , αντιλήφθηκαν την απουσία και με μια πλαστική κάρτα, εισήλθαν με ευκολία από την ανασφάλιστη πόρτα, κλέβοντας γρήγορα τα χρυσαφικά.
Θεωρείται απίθανο να είναι «χτύπημα» της σπείρας που έκανε δεκάδες διαρρήξεις τους τελευταίους μήνες του 2011, αφού οι συγκεκριμένοι δράστες, που από τον Ιανουάριο, δεν έχουν δώσει «σημεία ζωής», δρουν τελείως διαφορετικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις