Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κατεπείγον Δημοτικό Συμβούλιο για την έγκριση του προϋπολογισμού της ΔΗΚΕΠΑ

Κατεπείγον Δημοτικό Συμβούλιο για την έγ...

Aύριο την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στη 1.30 το μεσημέρι

Το θέμα της έγκρισης του προϋπολογισμού της ΔΗΚΕΠΑ και της χρηματοδότησης της Επιχείρησης από το Δήμο Αιγιαλείας, έρχεται με το χαρακτήρα του κατεπείγοντος σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου στη 1.30 το μεσημέρι. Κι αυτό, διότι πλέον η ΔΗΚΕΠΑ έχει να επιλύσει άμεσα σοβαρά θέματα λειτουργίας και αυξημένων υποχρεώσεων, όπως μισθοδοσία προσωπικού "Βοήθεια στο Σπίτι", λειτουργία Δημοτικού Κινηματογράφου «ΑΠΟΛΛΩΝΑ» κ.λ.π.

Ως γνωστόν, το θέμα είχε φέρει η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ και αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Βασιλική Ψυχράμη στα προ ημερησίας της συνεδρίασης της περασμένης Παρασκευής, αμέσως μετά την έγκριση του προϋπολογισμού, προκαλώντας αντιδράσεις τόσο από την αντιπολίτευση, που ζητούσε διευκρινίσεις για ποσά που φαίνονται εκ πρώτης όψεως ανεξήγητα (π.χ. έπιπλα) αλλά και από τη συμπολίτευση για ελλιπή ενημέρωση.

Μάλιστα αρκετοί δήλωσαν πως δεν είχαν καθόλου ενημέρωση για την εισήγηση και τον ψηφισθέντα από το 11μελές Δ.Σ. της ΔΗΚΕΠΑ! Κι έτσι το θέμα αποσύρθηκε για να συζητηθεί μια εβδομάδα μετά. Και βέβαια, το ζήτημα προκαλεί τεράστιο δημοσιογραφικό ενδιαφέρον...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις