Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Την Δευτέρα o Νίκος Παπαδημάτος πραγματοποιεί ανοιχτή συγκέντρωση στο Αίγιο

Την Δευτέρα o Νίκος Παπαδημάτος πραγματο...

Επιδιώκει να βλέπει κόσμο

Μία ακόμη ανοικτή συγκέντρωση, αυτή τη φορά στο Αίγιο, έχει προγραμματίσει το πολιτικό γραφείο του υποψηφίου  βουλευτή της Ν.Δ Αχαΐας Νίκου  Παπαδημάτου. Σε  εποχές που έχει δυσκολέψει η επαφή των πολιτών με τους πολιτικούς, ο Νίκος Παπαδημάτος αποτελεί την εξαίρεση. Τούτη τη φορά πρόκειται να μιλήσει στους αιγειαλείς φίλους του την προσεχή Δευτέρα, στις 7:30 μ.μ, στο ξενοδοχείο «Τέλης».

«Δεν  έχω κάτι να κρύψω, ούτε αισθάνομαι ότι πρέπει να απολογηθώ για την επαγγελματική και πολιτική μου διαδρομή» τονίζει ο κ. Παπαδημάτος και συνεχίζει: «επιδιώκω την συχνή και άμεση επαφή με τους φίλους μου και τους οπαδούς της παράταξης γιατί αντιλαμβάνομαι ως χρέος την συμπαράσταση μου στα προβλήματα και τα δεινά που αντιμετωπίζει όλος ο απλός κόσμος».

Ο Νίκος Παπαδημάτος αναφερόμενος στο υπό κατάρρευση πολιτικό σύστημα  υπογράμμισε: «δύο είναι οι βασικοί  άξονες της αποτυχίας του. Οι μεταστατικές νοσηρές νοοτροπίες και τα πρόσωπα  που τις ‘’υπηρέτησαν’’. Είναι πασίδηλο ότι στις επόμενες εκλογές θα καταδικασθούν πανηγυρικά και οι… κατεργάρηδες θα πάνε στον ‘’πάγκο’’ ή στο σύλλογο παλαιμάχων της πολιτικής».

Η εκδήλωση της Δευτέρας στο Αίγιο  αποτελεί τη συνέχεια αντίστοιχων που  έγιναν στην Κάτω Αχαΐα και την Κλειτορία, ενώ το πολιτικό γραφείο του Νίκου Παπαδημάτου προγραμματίζει κι άλλες σε όλο το νομό Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις