Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πολικό ψύχος! Στους - 16 ο υδράργυρος στο Νευροκόπι - Κλειστά σχολεία στην Αττική

Πολικό ψύχος!  Στους - 16 ο υδράργυρος σ...

Κάποια θα ανοίξουν αργότερα

Χιονιάς και βαρυχειμωνιά και σήμερα σε όλη τη χώρα, με τσουχτερό κρύο και θερμοκρασίες... Σιβηρίας. Και τα πράγματα θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα από το μεσημέρι, όταν σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων της ΕΜΥ, θα μας επισκεφθεί νέο κύμα κακοκαιρίας!

Εξαιτίας του χιονιού και του παγετού, κλειστός παραμένει ο δρόμος στην Πάρνηθα, από το τελεφερίκ και πάνω αλλά και στην Πεντέλη, από το 414 στρατιωτικό νοσοκομείο έως τον Άγιο Πέτρο. Οι άνεμοι, όμως, έχουν εξασθενήσει γι' αυτό και από το πρωί διεξάγονται κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων απο τα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου.

Το πρωί της Τετάρτης η θερμοκρασία στο Νευροκόπι έπεσε στους -16.2 βαθμούς, στους -14.4 β. στη Φλώρινα, στους -12.4 β. στους Μεταξάδες Εβρου και στους -9.1 β. στο Μέτσοβο.

Τι γίνεται με τα σχολεία
Κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Πεντέλης, Νέας Πεντέλης και Μελισσίων μετά από σχετικές αποφάσεις των δημάρχων τους, σε συνεννόηση με τους κατά τόπους αντιπεριφερειάρχες και τους διευθυντές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Στις 10 το πρωί θα ανοίξουν τα σχολεία σε Διόνυσο, Βριλήσσια, Κηφισιά, Ερυθραία, Εκάλη και Ανάβρυτα ώστε να διασφαλισθεί η ασφαλής πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία λόγω του παγετού.Κανονικά λειτουργήσουν τα σχολεία σε: Αγία Παρασκευή, Μαρούσι, Νέο Ηράκλειο, Λυκόβρυση Πεύκη, Νέα Ιωνία, Μεταμόρφωση, Χολαργό, Παπάγου και Χαλάνδρι.

Κλειστά θα μείνουν τα δημοτικά σχολεία σε Μαραθώνα, Βαρνάβα, Γραμματικό, Κουβαρά, ενώ στο Μενίδι και τον Ωρωπό δε θα λειτουργήσουν όλα τα δημοτικά, τα γυμνάσια και τα λύκεια.

Δε θα ανοίξουν ούτε τα σχολεία στους δήμους Ερέτριας και Μαντουδίου- Λίμνης - Αγίας Άννας Ευβοίας.
Μία ώρα επιπλέον ύπνο θα «απολαύσουν» οι μαθητές στη Φλώρινα και το Καρπενήσι, αφού τα σχολεία θα ανοίξουν στις 09:00.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις