Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ματθαίος Γιαννούλης έγραψε τραγούδι για 16χρονη που έσωσε από σεξουαλική κακοποίηση

Ο Ματθαίος Γιαννούλης έγραψε τραγούδι γι...

Ζήτησε την βοήθεια του «Χαμόγελου του παιδιού» μετά την ανατριχιαστική εξομολόγηση του ανήλικου κοριτσιού

Άφωνος και σοκαρισμένος έμεινε πριν από λίγο καιρό ο Ματθαίος Γιαννούλης όταν ένα16 άχρονο κορίτσι επικοινώνησε μαζί του μέσω του facebook, εκλιπαρώντας τον να τον συναντήσει από κοντά, έχοντας να του εξομολογηθεί, κάτι φρικιαστικό που της έκανε ο πατέρας της. Φανερά ευαισθητοποιημένος ο τραγουδιστής έδωσε ραντεβού με το νεαρό κορίτσι όπου κυριολεκτικά δεν μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά του αυτά που εκείνο θα του έλεγε.

Παρουσία και ενός δεύτερου ανθρώπου, η ανήλικη κοπέλα άνοιξε την καρδιά της θέλοντας να βοηθήσει την ίδια και την αδερφή της, αφού ο πατέρας τους τις κακοποιούσε με το χειρότερο τρόπο. Σύμφωνα με το τραγουδιστή όπως του αποκάλυψε η 16 άχρονη μαζί με την αδερφή της κατόπιν διαταγής του πατέρας της κυκλοφορούσαν γυμνές στο σπίτι, όπως και ο ίδιος άλλωστε, τις έβαζε να κάνουν γυμνές μπάνιο, και τις χάιδευε, τις υπέβαλλε να βλέπουν όλοι μαζί πορνό ταινίες ενώ παράλληλα είχε σεξουαλική πράξη με την μητέρα τους μπροστά στα έντρομα μάτια των παιδιών αφού την βίαζε πρώτα.

Λέγοντας τους ότι έτσι γίνεται φυσιολογικά η συνουσία άντρα γυναίκας. Ο Ματθαίος Γιαννούλης χωρίς να χάσει χρόνο τηλεφώνησε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» τους εξήγησε ακριβώς τι έχει συμβεί, ζητώντας τους να δράσουν και να βοηθήσουν τις δυο ανήλικες αδερφές.

Έχοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο «Χαμόγελο του Παιδιού», μην μπορώντας να κάνει κάτι άλλο εκείνη την στιγμή γιατί έπρεπε την επόμενη μέρα να φύγει για τις προγραμματισμένες του συναυλίες στην Αμερική! «Έπαθα σοκ με αυτά που μου είπε το κορίτσι. Μίλαγε και έτρεμε ολόκληρο. Φρίκη.

Αυτός δεν είναι πατέρας. Είναι ένα τέρας. Είμαι σίγουρος ότι το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα δράσει άμεσα όπως πρέπει να κάνει αντίστοιχα και ο εισαγγελέας»! ήταν τα πρώτα του λόγια…

Μάλιστα ο τραγουδιστής εξαιτίας της εμπειρίας αυτής έγραψε ένα τραγούδι μαζί με την Ελένη Δημολιάνη που θα συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο τους «Τώρα Γλεντάμε». Το «Εγώ θα είμαι εδώ» είναι μια μπαλάντα αφιερωμένη στο 16χρονο κορίτσι και σε όλους όσους έχουν την ανάγκη να ζητήσουν την βοήθεια από ανθρώπους όπως ο Ματθαίος Γιαννούλης!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight