Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΣΗΕΠΗΝ: "Απαράδεκτη απόφαση της ΕΡΤ"

ΕΣΗΕΠΗΝ: "Απαράδεκτη απόφαση της ΕΡΤ"

Eπιστολή στπν Διευθύνοντα Σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη

"Έκπληξη, απορία αλλά και αγανάκτηση προκαλεί η προσπάθεια της Διοίκησης της ΕΡΤ, στα πλαίσια μιας αμφιλεγόμενης καταγραφής του Δημοσιογραφικού Δυναμικού της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης, να εκφοβίσει και να τρομοκρατήσει τους επαγγελματίες της Ενημέρωσης.

Η Διοίκηση εκτελώντας προφανώς άνωθεν εντολές, αναζητά εκείνους τους υπαλλήλους που αν και πληρώνονται από την ΕΡΤ, ουδέποτε  εμφανίζονται στην υπηρεσία . Και δικαίως θα έλεγε κανείς αν στην προσπάθεια της αυτή δεν έφτανε στο άλλο άκρο, ζητώντας από τους Προϊσταμένους και τους Διευθυντές, ένα Δελτίο καθημερινής πορείας και εργασίας των Δημοσιογράφων, Στρατιωτικού τύπου, για το πότε, πως και πόσο χρόνο  διαθέτουν στην καταγραφή, επεξεργασία και αναπαραγωγή των ρεπορτάζ.

Επειδή κύριε Ταγματάρχη το πιθανότερο είναι πως  εκείνος που εμπνεύστηκε και επεξεργάστηκε το σχέδιο αυτό, ουδέποτε έχει ασχοληθεί με τη Δημοσιογραφία, ζητάμε από τη Διοίκηση της ΕΡΤ να το αποσύρει, αφού με αυτόν τον τρόπο ουσιαστικά ευτελίζεται  το λειτούργημα και απαξιώνεται  η δουλειά των συναδέλφων.


Η Διοίκηση της ΕΡΤ, μέσω Διευθύνσεων και Προϊσταμένων, θα μπορούσε εύκολα να αναζητήσει εκείνους που αν και αμείβονται δεν προσφέρουν το παραμικρό.Όλα τ΄ άλλα εκτός από «κυνήγι μαγισσών» δείχνει προθέσεις και στοχεύσεις που δεν μπορεί να μας αφήσει αδιάφορους!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις