Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 28 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 28 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Υδροχόος

Καθώς διατρέχει  ο επικοινωνιακός Ερμής το ζώδιό  σας, σχηματίζει δύσκολη όψη με τον  Δία, η οποία δεν είναι ακριβώς  δυσάρεστη, αντιθέτως, φέρνει ευθυμία, ωστόσο ωθεί σε πολυλογία. Η τάση σας να κάνετε ότι τα ξέρετε όλα, γίνεται πολύ φανερή τώρα. Το Σάββατο προσέξτε τα παρασκήνια. Επικοινωνιακό διήμερο, με βόλτες και ταξιδάκια.

Ιχθείς

Το Σάββατο  μέχρι το απόγευμα με το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα, προσέξτε τις αυτοκαταστροφικές οικονομικές κινήσεις – μην το παρακάνετε με τα ψώνια αλλά και με το φαγητό. Επίσης η όψη αυτή προκαλεί τάση ζήλιας και κτητικότητας, όπως επίσης και ίντριγκες στις φιλίες. Το υπόλοιπο διήμερο θα είναι πιο ευχάριστο.

Κριός

Έντονες εναλλαγές  συναισθημάτων αυτό το Σαββατοκύριακο. Το τετράγωνο Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί ανταγωνισμούς, υπονοούμενα, ίσως και  κάποιες κακίες για το Σάββατο. Προς το βράδυ όμως θα αλλάξει το κλίμα, με το χιούμορ να επικρατεί, και θα περάσετε καλά με τις παρέες σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τις σπατάλες.

Ταύρος

Το χαρακτηριστικό του Σαββατοκύριακου είναι το τετράγωνο Ερμή-Δία, το οποίο ωθεί σε ακρότητες, κυρίως λεκτικές. Οπότε  προσέξτε τον δογματισμό στις συζητήσεις αλλά και κάποιες επικοινωνιακές γκάφες. Έντονη τάση για σπατάλη. Θα υπάρχει όμως και διάθεση για απομόνωση, καθώς η Σελήνη διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο.

Δίδυμοι

Αφιερωμένο στις παρέες και σε ομαδικές δραστηριότητες αυτό το Σαββατοκύριακο. Δεν θα λείπουν  οι ίντριγκες και οι παρεξηγήσεις. Απ’ την άλλη, το τετράγωνο Ερμή-Δία φέρνει χιούμορ κι ελαφράδα, ωστόσο προκαλεί και μια απερισκεψία που μπορεί να φέρει προβλήματα στις συνεννοήσεις και τα ταξίδια. Διάθεση για διάβασμα και γράψιμο.

Καρκίνος

Για το Σάββατο  η δύσκολη όψη Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί τάση πρόσκαιρης κατάθλιψης, καθώς δεν φαίνεται να παίρνετε όσα θέλετε στις σχέσεις. Σύντομα όμως ελαφραίνει λίγο το κλίμα, αλλά γενικά το Σαββατοκύριακο αυτό θα χαρακτηρίζεται από ακρότητες στη διάθεση. Υπερβολές, παρεξηγήσεις και παρασκήνια στις παρέες.

Λέων

Προσέξτε την  αφέλεια και την αφηρημάδα  αυτό το Σαββατοκύριακο, καθώς το τετράγωνο  Ερμή-Δία προκαλεί απερισκεψία αλλά και λογοδιάρροια! Ωστόσο φέρνει χιούμορ, ελαφράδα και χαρά. Επίσης προσέξτε ιδιαίτερα τις σπατάλες, τις υποσχέσεις, τα επικοινωνιακά λάθη, και να μην κάνετε ότι τα ξέρετε όλα!

Παρθένος

Λίγο πιο εσωστρεφές, ωστόσο σχετικά ευχάριστο και  ερωτικό το Σαββατοκύριακο. Μέχρι  το μεσημέρι του Σαββάτου θα υπάρχει  μια τάση για ίντριγκες, γι’ αυτό προσέξτε να μην περιπλέκετε τα πράγματα. Ωστόσο κατόπιν το κλίμα γίνεται πιο ανάλαφρο, με πολύ χιούμορ, ευκαιρίες για διάβασμα, αλλά και με κάποιες υπερβολές.

Ζυγός

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου προσέξτε να μην εμπλακείτε σε ανταγωνισμούς και παιχνίδια  δύναμης, λόγω του τετραγώνου Σελήνης-Πλούτωνα, που προκαλεί επίσης και πρόσκαιρη τάση κατάθλιψης. Κατόπιν όμως θα μαλακώσει το κλίμα και θα περάσετε καλά, απλά προσέξτε τις ακρότητες, τις σπατάλες και τις υποσχέσεις στα ερωτικά.

Σκορπιός

Προσέξτε την  καχυποψία, την επιφυλακτικότητα και τα αμυντικά ή αρνητικά συναισθήματα μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου. Το υπόλοιπο διήμερο θα είναι πιο ευχάριστο, αλλά το τετράγωνο Ερμή-Δία, εκτός απ’ τις εξάρσεις χιούμορ, ωθεί επίσης και σε υπερβολές, σπατάλες, λεκτικές γκάφες, πολυλογία και δογματισμό.

Τοξότης

Εάν κάνετε ψώνια  το Σάββατο, προσέξτε να μην λειτουργήσετε  κάπως αυτοκαταστροφικά με τα οικονομικά σας. Μια ανασφάλεια συναισθηματική μέχρι το απόγευμα, ίσως δεν παίρνετε όσα ζητάτε στα ερωτικά, ωστόσο το υπόλοιπο Σαββατοκύριακο θα είναι πιο ευχάριστο. Έντονη τάση πολυλογίας. Μην κάνετε ότι τα ξέρετε όλα.

Αιγόκερως

Το τετράγωνο  Σελήνης-Πλούτωνα προκαλεί τάση καχυποψίας, ανταγωνισμών και πρόσκαιρης κατάθλιψης μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου. Μην ζητάτε απ’ τους άλλους να σάς κάνουν να νιώσετε καλά. Το υπόλοιπο διήμερο θα είναι πιο ανάλαφρο, με εξάρσεις χιούμορ αλλά και υπερβολών. Προσέξτε τα απερίσκεπτα έξοδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being