Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 18 Ιανουαρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 18 Ιανουαρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Θολώνει την ατμόσφαιρα σήμερα το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα  και προκαλεί τάση για μπερδέματα, κυρίως στα οικονομικά αλλά και με τους φίλους. Επίσης σύγχυση υπάρχει  σε κάποια σχέδια. Μετά το απόγευμα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο, ενώ θα έχετε την ευκαιρία για ανανεωτικές στιγμές ξεκούρασης στη θαλπωρή του σπιτιού.

Υδροχόος

Σήμερα προσέξτε την αφηρημάδα και τα μπερδέματα που προκαλεί το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα, κάτι που μπορεί να οδηγήσει σε λάθη και παρεξηγήσεις, κυρίως στη δουλειά. Τάση για αυταπάτες και πλάνες. Μετά το απόγευμα οι ενέργειες αλλάζουν, το κλίμα γίνεται θετικό και θα έχετε ευχάριστες συναντήσεις με φίλους και δικτύωση.

Ιχθείς

Σε ονειρικό mood σάς βάζει το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα, κάτι όμως που μπορεί να οδηγήσει σε απραξία, σε αφηρημάδα και σε μια ασυνεννοησία με τους γύρω. Η διάθεση ξεκαθαρίζει και γίνεται πιο ζωηρή μετά το απόγευμα, ενώ είναι πιθανές θετικές και ανέλπιστες εξελίξεις στα οικονομικά και τα επαγγελματικά.

Κριός

Το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα σήμερα προκαλεί τάση για παρεξηγήσεις στις παρέες σας και για οικονομικά μπερδέματα, κυρίως μέχρι το απόγευμα. Από κει και πέρα, η Σελήνη θα αλλάξει ζώδιο και το κλίμα θα γίνει πιο εξωστρεφές και ζωηρό, με ευχάριστες κι ανέλπιστες εξελίξεις, και με συνειδητοποιήσεις που απελευθερώνουν.

Ταύρος

Σήμερα προσέξτε την υπνηλία, τα λάθη και την αφηρημάδα, λόγω του τετραγώνου Σελήνης-Ποσειδώνα, το οποίο μπορεί να οδηγήσει και σε μπερδέματα στη δουλειά και στις σχέσεις. Μην παρεξηγείτε τους άλλους και προσέξτε τις αυταπάτες ώστε να μην απογοητευτείτε. Μετά το απόγευμα, η διάθεση γίνεται πολύ πιο θετική.

Δίδυμοι

Μια ανακατωσούρα και μπερδέματα στη δουλειά, σε καθημερινές  συναλλαγές, σε σπουδές και σε νομικά θέματα είναι πιθανό να φέρει μέχρι το απόγευμα το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα. Κατόπιν το κλίμα αλλάζει, γίνεται πιο κοινωνικό και θα έχετε ευκαιρίες για ευχάριστες συναντήσεις, επαφές με συνεργάτες και ερωτικά ραντεβού.

Καρκίνος

Το ζώδιό σας σαν υδάτινο που είναι έχει έντονη τάση ονειροπόλησης, κάτι που  θα πρέπει να προσέξετε σήμερα με το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα, γιατί ελλοχεύουν λάθη και παρεξηγήσεις. Προσέξτε επίσης και τις αυταπάτες στα ερωτικά. Μετά το απόγευμα ξεκαθαρίζει το τοπίο, ενώ είναι πιθανές θετικές επαγγελματικές εξελίξεις.

Λέων

Σήμερα προσέξτε τις παρορμητικές κινήσεις, την αφηρημάδα και τα συναισθηματικά μπερδέματα που προκαλεί το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα μέχρι το απόγευμα. Μην παρεξηγείτε τους άλλους. Κατόπιν αλλάζει το κλίμα, με τη Σελήνη να εισέρχεται στο Τοξότη και να φέρνει χαρά, δημιουργικότητα κι ευχάριστες εξελίξεις.

Παρθένος

Μια ασυνεννοησία στο χώρο εργασίας, στην επικοινωνία  γενικά, σε συναλλαγές και στις μετακινήσεις προκαλεί το τετράγωνο Σελήνης-Ποσειδώνα  μέχρι το απόγευμα. Παρεξηγήσεις με συναδέλφους πιθανές. Κατόπιν θα καθαρίσει το τοπίο, η διάθεση γίνεται ενθουσιώδης, ενώ η ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια προσφέρει χαρά.

Ζυγός

Μέχρι το απόγευμα προσέξτε τα μπερδέματα σε θέματα οικονομικά και στα ερωτικά. Αποφύγετε τις  αγορές γιατί μπορεί να παρασυρθείτε και να απογοητευτείτε μετά. Το κλίμα θα αλλάξει το βραδάκι, με την είσοδο της Σελήνης στον Τοξότη να φέρνει εκπλήξεις στις σχέσεις, ενθουσιασμό και ευκαιρία για βόλτες, συναντήσεις, συζητήσεις.

Σκορπιός

Πριν φύγει απ' το ζώδιό σας η Σελήνη σήμερα, σχηματίζει δύσκολη όψη με τον ονειρικό Ποσειδώνα, που φέρνει μια ανακατωσούρα και θολούρα. Προσέξτε τις παρεξηγήσεις και την αφηρημάδα. Μετά το απόγευμα θα αλλάξει η διάθεση και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το καλό φαγητό και μια ευχάριστη καθημερινότητα.

Τοξότης

Μέχρι το απόγευμα η Σελήνη θα διατρέχει το Σκορπιό και θα δημιουργεί τάση για απόσυρση και φυγή, και ανάγκη για περισσότερο ύπνο. Κατόπιν θα περάσει στο ζώδιό σας, η διάθεση θα γίνει αισιόδοξη κι εξωστρεφής, ενώ η θετική όψη που θα σχηματίσει με τον Ουρανό φέρνει απρόβλεπτες θετικές εξελίξεις, κυρίως στα ερωτικά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being