Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

The Shins: Νέο single «Simple Song» διαθέσιμο σήμερα στο theshins.com

The Shins: Νέο single «Simple Song» διαθ...

Το Port of Morrow κυκλοφορεί στις 19 Μαρτίου από την Aural Apothecary/Columbia

Από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012, οι Shins προσφέρουν δωρεάν μετάδοση του «Simple Song» το πρώτο single από το πολύ-αναμενόμενό τέταρτο album τους Port Of Morrow, στο TheShins.com. Για να το ακούσετε τώρα μπείτε στο simplesong.theshins.com

Σε συνέχεια του Grammy - υποψηφίου το 2007 και χρυσό  Wincing The Night Away, το Port Of Morrow θα κυκλοφορήσεις στις 19 Μαρτίου από την Aural Apothecary  του James Mercer και την Columbia Records.

Οι ηλεκτρονικές προ-παραγγελίες του Port Of Morrow θα περιέχουν το πρώτο single «Simple Song» από τις 10 Ιανουαρίου. Οι iTunes προ-παραγγελίες θα περιλαμβάνουν επίσης και το  όχι-LP B-side «Pariah King» μετά τη κυκλοφορία.

Επιπλέον, οι προ-παραγγελίες θα περιλαμβάνουν τα Limited Edition Reel-to-Reel Deluxe Package, Vinyl LP και CD Softpack – όλα αυτά θα έχουν και download του «Simple Song».  Το Merchandise bundles θα περιλαμβάνει από εισιτήρια για συναυλίες μέχρι και αποκλειστικά T-Shirts

Το Port of Morrow ηχογραφήθηκε στο Los Angeles και στο Portland το 2011 με τον Mercer να είναι υπεύθυνος για τα στιχουργικά καθήκοντα, για τα βασικά φωνητικά, τη κιθάρα, τα κρουστά και τα πλήκτρα. Η παραγωγή του δίσκου έγινε από τον Greg Kurstin, που επίσης βοήθησε στη κιθάρα και στο μπάσο πολλών τραγουδιών και η μίξη έγινε από τον Rich Costey. Άλλοι μουσικοί του άλμπουμ είναι οι Joe Plummer, Janet Weiss, Dave Hernandez, Marty Crandall, Eric D. Johnson, Ron Lewis και Nik Freitas.  Το εξώφυλλο του άλμπουμ δημιουργήθηκε από τον Jacob Escobedo.

Οι πρώτες ημερομηνίες της περιοδείας του για το νέο άλμπουμ είναι παρακάτω, περισσότερες ημερομηνίες θα ανακοινωθούν τις επόμενες εβδομάδες. Όπως και το 2011, η επικείμενη περιοδεία θα βρει τον James Mercer στο προσκήνιο των Shins, τον Yuuki Matthews (μπάσο), τη Jessica Dobson (κιθάρα), τον Richard Swift (πλήκτρα) και τον Joe Plummer (drums).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το theShins.com

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight