Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια για σήμερα, 29 Δεκεμβρίου

Τα ζώδια για σήμερα, 29 Δεκεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Αιγόκερως

Σήμερα συναντιέται  ο φωτεινός Ήλιος με τον σκοτεινό Πλούτωνα, μια σύνοδος που απ’ τη μία φέρνει κρυφά στοιχεία της ζωής και της ψυχολογίας σας στην επιφάνεια, απ’ την άλλη σάς ωθεί σε «κατάδυση» εσωτερική, με αποτέλεσμα να υπάρχει μια τάση για κατάθλιψη για δυο-τρεις μέρες ακόμα. Κατόπιν θα έρθει αίσθημα αναγέννησης.

Υδροχόος

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει το κλείσιμο ορισμένων θεμάτων ή κύκλων, ενώ γίνεται και σημαντικό ψυχολογικό ξεκαθάρισμα. Έτσι είναι λογικό να μην βρίσκεστε τις τελευταίες μέρες στην πιο κοινωνική σας φάση, καθώς υπάρχει ανάγκη για απομόνωση κι ενδοσκόπηση. Προσοχή σε παρασκήνια.

Ιχθείς

Ξεκαθαρίσματα στις παρέες, ίσως και στο χώρο δουλειάς, προκαλεί η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα τις τελευταίες μέρες, ενώ η επιρροή της κορυφώνεται σήμερα. Προσέξτε τους ανταγωνισμούς, τα μυστικά, τις παρεξηγήσεις, και μην δημιουργείτε σενάρια. Ξεκαθάρισμα συμβαίνει και στα σχέδιά σας για το μέλλον, με πιθανές αλλαγές.

Κριός

Κορυφώνεται σήμερα η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, η οποίας σάς βάζει σε mood ενδοσκόπησης, ενώ μπορεί να προκαλεί και κάποιους ανταγωνισμούς ή παρασκήνια στο χώρο δουλειάς ή στα ερωτικά εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Ίσως κιόλας να γίνονται σιωπηλές ζυμώσεις στα επαγγελματικά. Προσέξτε τον εγωισμό σας και το κοντρόλ.

Ταύρος

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα είναι μάλλον θετική για το ζώδιό  σας, μια επιρροή που την τελευταία  εβδομάδα μπορεί να έχει φέρει την εύνοια ατόμων εξουσίας και κάποια θετικά ανοίγματα, ενώ κορυφώνεται σήμερα η επίδραση αυτή. Ταυτόχρονα προσφέρει αίσθημα αναγέννησης, ερωτισμό, όπως και συνειδητοποιήσεις. Ταξίδια που σάς ανανεώνουν.

Δίδυμοι

Σήμερα συναντιέται  ο Ήλιος με τον «σκοτεινό» Πλούτωνα, μια επιρροή που λειτουργεί εδώ και μια εβδομάδα περίπου, και η οποία δημιουργεί εσωστρέφεια και έντονη ενασχόληση ή ζυμώσεις σε οικονομικά ζητήματα. Προκαλεί όμως και ίντριγκες, γι’ αυτό φροντίστε να μην μπλέκετε τα πράγματα με τα πολλά λόγια.

Καρκίνος

Είναι λογικό να έχετε μια εσωστρέφεια, ακόμα  και μια τάση κατάθλιψης εδώ και  μια εβδομάδα τουλάχιστον, λόγω της  συνόδου Ήλιου-Πλούτωνα που φέρνει μια «κατάδυση» στον εσωτερικό σας  εαυτό. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή  αυτή, ενώ θα πρέπει να προσέξετε την προσκόλληση, τις ίντριγκες και την χειραγώγηση στις σχέσεις.

Λέων

Αν και περίοδος διακοπών, εντούτοις μπορεί να γίνονται ορισμένες ζυμώσεις στον επαγγελματικό  χώρο, με άτομα εξουσίας να παίζουν  σημαντικό ρόλο. Προσέξτε τα παρασκήνια, τα κουτσομπολιά και τις παρεξηγήσεις. Μην δημιουργείτε σενάρια εκ του μη όντος. Επίσης μην λειτουργείτε αυτοκαταστροφικά με την υγεία σας.

Παρθένος

Θετική φαίνεται να είναι για το ζώδιό σας η  σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, αν και για  όλο τον κόσμο το κλίμα είναι κάπως βαρύ, καθώς ο Πλούτωνας είναι «σκοτεινός» πλανήτης. Ωστόσο σάς προσφέρει ανανέωση, πηγαία δημιουργικότητα, έντονο ερωτισμό και δυνατές στιγμές με το σύντροφο. Βοήθεια από άτομα εξουσίας.

Ζυγός

Μην απορείτε αν βιώνετε λίγη κατάθλιψη ή κάποια «σκοτεινά» συναισθήματα την τελευταία εβδομάδα, καθώς λειτουργεί η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα, που κορυφώνεται σήμερα. Η όψη αυτή σάς καλεί να έρθετε σε βαθύτερη επαφή με τον εαυτό σας. Πιθανές ίντριγκες και ξεκαθαρίσματα, κυρίως στην οικογένεια ή με τους φίλους.

Σκορπιός

Κάποιες έμμονες  ιδέες μπορεί να προκαλεί εδώ και  μια εβδομάδα περίπου η σύνοδος  Ήλιου-Πλούτωνα, η οποία σχηματίζεται με ακρίβεια σήμερα. Από αύριο ο  νους σας θα αρχίσει σιγά σιγά να γίνεται πιο ανάλαφρος. Μην ενδίδετε σε αρνητικές σκέψεις, αλλά αποκαλύψτε το ψέμα των φόβων σας. Προσοχή σε ίντριγκες ή κακίες με τους συγγενείς.

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Πλούτωνα τις τελευταίες μέρες είναι πιθανό να έχει προκαλέσει έντονη συναισθηματική και οικονομική ανασφάλεια, σε σημείο εμμονών κάποιες φορές. Κορυφώνεται σήμερα η επιρροή της, ενώ επίσης δημιουργεί τάση για κτητικές συμπεριφορές, για ζήλιες, ανταγωνισμούς και ίντριγκες. Αποφύγετε τα «δράματα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being