Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δεν πήγαν στο Δημοτικό, Κατσικόπουλος, Χριστόπουλος και οι 9

Δεν πήγαν στο Δημοτικό, Κατσικόπουλος, Χ...

Επικαλούνται θέμα νομιμότητας εκλογής του Προέδρου

Με μια κοινή τους επιστολή η οποία διενεμήθηκε στον Τύπο μέσω mail (από τον Απόστολο Βανταράκη), λίγο πριν την έναρξη της συνεδρίασης του Δημοιτκού Συμβουλίου της Πάτρας,  οι σύμβουλοι της παράταξης Κατσικόπουλου και  Χριστόπουλου και οι 9 διαγραφέντες κκ. Καλεντζώτη, Κουρή, Βανταράκης, Μαλλιώρης, Παπαντωνοπούλου, Χρυσανθακοπούλου, Μακρής, Παπαγιαβής και Ξυπολιάς, κάνουν γνωστό ότι δεν θα παραστούν στο Συμβούλιο, ούτε στη σημερινή, ούτε στις επόμενες συνεδριάσεις, έως ότου η Αποκεντρωμένη Περιφέρεια δώσει απαντήσεις σε σχέση με την διαδικασία εκλογής του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου.

Η κοινή αυτή επιστολή έρχεται λίγες ώρες μετά την καταγγελία Δημαρά ότι οι κκ. Κατσικόπουλος, Χριστόπουλος, Καλεντζώτη και Μακρής υπονομεύουν τη δημοτική αρχή με στόχο την παραχάραξη της λαϊκής εντολής και τη δημιουργία ενός σχήματος που καμία σχέση δεν έχει με την ψήφο και τη θέληση των Πατρινών.

Κατόπιν αυτής της εξέλιξης το Δημοτικό Συμβούλιο αναβλήθηκε και μαζί με αυτό και  η συζήτηση κρίσιμων θεμάτων για την πόλη.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις