Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας: "Η Δημοτική Αρχή "κατόρθωσε" να εκδιώξει ουσιαστικά έναν καταξιωμένο θεατράνθρωπο, εργάτη της τέχνης"

Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας: "Η Δημοτικ...

Τι λέει η παράταξη για την απομάκρυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πατρών, Γιάννη Βόγλη

Δελτίο Τύπου απέστειλε η Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας σχετικά με τη μη ανανέωση της σύμβασης του καλλιτεχνικού διευθυντή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πατρών, Γιάννη Βόγλη. Το Δελτίο Τύπου έχει ως εξής:

"Οι τελευταίες εξελίξεις στο Δ.Σ. του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. με την μη ανανέωση της θητείας του καλλιτεχνικού διευθυντή από την πλειοψηφία του, αναδεικνύει την κατάσταση διάλυσης που έχουν περιέλθει οι πολιτιστικοί οργανισμοί του Δήμου. Η Δημοτική Αρχή, που στηρίζεται από τον ΣΥΝ/ΣΥ.ΡΙΖ.Α. και το κόμμα του Κουβέλη, με κωμικά επιχειρήματα περί “οικονομίας” στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ., “κατόρθωσε” να εκδιώξει ουσιαστικά έναν καταξιωμένο θεατράνθρωπο, εργάτη της τέχνης που με την προσφορά, το ήθος και την αξιοπρέπειά του έχει τιμήσει το θέατρο και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Πάτρας.

Είναι πραγματικά πολιτική αθλιότητα να επικαλούνται την “οικονομία” αυτοί που  έχουν διορίσει ένα στρατό “συμβούλων”  παντός είδους, που τους πληρώνουν αδρά τα λαϊκά στρώματα που καθημερινά εξαθλιώνονται."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις