Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χριστούγεννα με ασθενείς βροχές και χαμηλές θερμοκρασίες

Πάτρα: Χριστούγεννα με ασθενείς βροχές κ...

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 ως 12 στη Δυτική Ελλάδα

Ασθενής βροχή προβλέπεται για την Πάτρα σήμερα Κυριακή 25/12, με θερμοκρασία που θα φτάσει τους 15 βαθμούς Κελσίου και μέτριους ανατολικούς ανέμους ως 5 μποφόρ. Τις απογευματινές και βραδυνές ώρες ο καιρός θα παρουσιάσει το ίδιο σκηνικό, με την εκδήλωση ασθενούς βροχής, με θερμοκρασία που θα αγγίξει τους 10 βαθμούς Κελσίου και μικρή ενίσχυση των ανέμων, από ανατολική κατεύθυνση και ένταση μέχρι 7 μποφόρ.

Λίγες βροχές με χιόνια στα ορεινά σε περιοχές της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου, σποραδικές καταιγίδες στο νότιο Ιόνιο και τοπικές νεφώσεις στην υπόλοιπη χώρα, περιμένουμε τα Χριστούγεννα 25 Δεκεμβρίου 2011.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -5 ως 6 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 0 ως 11 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 ως 12 στη Δυτική Ελλάδα, 8 ως 12 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ισχυροί και στα νοτιοανατολικά πελάγη σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι βορείων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Τοπικά ισχυροί ανατολικοί-νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε τα Χριστούγεννα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 11 ως 12 βαθμούς. Μέτριοι βόρειοι άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό, ισχυροί βόρειοι στο Νότιο Ευβοϊκό.

Τοπικές νεφώσεις περιμένουμε τα Χριστούγεννα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 5 ως 6 βαθμούς. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις