Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μπαίνει τάξη στην ηχορύπανση από τα νυχτερινά κέντρα

Πάτρα: Μπαίνει τάξη στην ηχορύπανση από ...

Σύσκεψη σήμερα στο Δημαρχείο

Την επιτάχυνση των διαδικασιών ζήτησε σήμερα, κατά τη διάρκεια σύσκεψης, ο Αντιδήμαρχος Πολεοδομικού και Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού, Χρήστος Λέγκας, ώστε μέχρι το τέλος του Ιανουαρίου του νέου έτους (2012) να έχει ολοκληρωθεί και να έχει συνταχθεί ο Κανονισμός για τις άδειες Μουσικών Οργάνων και για την ηχορύπανση. Στη σύσκεψη, που έγινε στο Δημαρχείο, υπό την προεδρία του κ. Λέγκα, συμμετείχαν:

Η Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης του Πολίτη Μαρία Ανδρικοπούλου – Ρούβαλη, ο δημοτικός σύμβουλος Σπ. Πολίτης ως εκπρόσωπος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Προσόδων, Ν. Αλιβιζάτος, ο Διευθυντής της Δημοτικής Αστυνομίας, Γ. Σίδερης, οι εκπρόσωποι Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης και Αναψυχής, και εκπρόσωποι των φορέων για την προστασία από την ηχορύπανση.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης αναφέρθηκε επίσης ότι μέχρι το τέλος της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί, από τη Δημοτική Αστυνομία, η καταγραφή όλων των αυθαίρετων κατασκευών σε κοινόχρηστους χώρους, ώστε να αρχίσει η απομάκρυνσή τους.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις