Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γνωστός στις αρχές ο 35χρονος δολοφόνος της φοιτήτριας από την Κέρκυρα

Γνωστός στις αρχές ο 35χρονος δολοφόνος ...

Ο 35χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη είχε βρεθεί και στο παρελθόν ο 35χρονος δολοφόνος της άτυχης φοιτήτριας στην Καστοριά. Όπως έγινε γνωστό, τον περασμένο Αύγουστο συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ πριν από μερικά χρόνια είχε βρεθεί κατηγορούμενος και για αποπλάνηση ανηλίκου.

Στην πρώτη περίπτωση, είχε αρνηθεί κατά την απολογία του στις ανακριτικές αρχές, τις πράξεις που του αποδίδονταν, με τον ισχυρισμό ότι τα αρχεία παιδικής πορνογραφίας «παρεισέφρησαν» στους σκληρούς δίσκους των υπολογιστών του καθώς «κατέβαζε» μουσική από το Διαδίκτυο.

Εισαγγελέας και ανακριτής τον άφησαν τότε ελεύθερο υπό τους όρους της αυτοπρόσωπης εμφάνισής του δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής διαμονής του, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της καταβολής εγγυοδοσίας ύψους 5.000 ευρώ. Μάλιστα, οι εισαγγελικές αρχές της Θεσσαλονίκης είχαν ενεργοποιήσει ειδική διάταξη του νόμου που προέβλεπε τη δημοσιοποίηση του ονόματος για εγκλήματα σε βάρος ανηλίκων.

Στη δεύτερη περίπτωση, ο δράστης της δολοφονίας της νεαρής φοιτήτριας είχε κατηγορηθεί για αποπλάνηση ανηλίκου, αλλά μετά από συμβιβασμό η πλευρά του θύματος απέσυρε τελικά την μήνυση.

Ο 35χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς και εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να οδηγηθεί στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Την Κυριακή στην Κέρκυρα έγινε η κηδεία της φοιτήτριας, ενώ μετά από αίτημα του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου Φοιτητών του ΤΕΙ Καστοριάς, ο μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ τέλεσε τρισάγιο στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η κοπέλα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις