Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δημοκρατική Αριστερά Αχαΐας:Πολιτικό μνημόσυνο για τον Περικλή Μητρόπουλο

Δημοκρατική Αριστερά Αχαΐας:Πολιτικό μνη...

Συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατό του

'Πριν ένα ακριβώς χρόνο, στις 26 Δεκεμβρίου του 2010, έφυγε από κοντά μας ο αγαπητός φίλος και ξεχωριστός σύντροφος  Περικλής Μητρόπουλος. Στην  πρώτη επέτειο  από το θάνατό του, η Νομαρχιακή Οργάνωση της ΔΗΜ.ΑΡ.Αχαϊας, τιμά τη μνήμη του με εκδήλωση που θα γίνει την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011 στις 7.00μ.μ. στην αίθουσα «Περί Τεχνών» (Κανακάρη 65 & Αράτου) που ευγενικά μας παραχωρήθηκε από το Πολιτιστικό Κέντρο.

Έχουμε την τιμή μαζί με τον γιο του εκλιπόντα, Θοδωρή Μητρόπουλο, να καλέσουμε όλους τους στενούς  φίλους, συντρόφους και συνεργάτες του, να παρευρεθούν στην εκδήλωση.

Ο Περικλής Μητρόπουλος, γεννήθηκε το 1944 στον Άγιο Νικόλαο Κράλι και πέθανε στην Πάτρα το 2010.  Από πολύ νεαρή ηλικία και ως το 2010,αφιέρωσε τη ζωή του στους αγώνες για τη δημοκρατία ενώ εργάστηκε στο χώρο των εκδόσεων  με το πάθος που πάντα τον διέκρινε για το βιβλίο.

Για τον Περικλή θα μιλήσουν  οι φίλοι και οι συναγωνιστές του,  Διονύσης Γερολυμάτος, γλύπτης, Αλέξης Γκλαβάς,  Χρήστος Σταυρόπουλος, Περιφερειακός Σύμβουλος Δ.Ελλάδας και μέλος της ΕΕ της ΔΗΜ.ΑΡ. και  Νίκος Τσούκαλης, βουλευτής ΔΗΜ.ΑΡ.ΑΧΑΪΑΣ'.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις