Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

BABYBOOM

/

Οι PATRINISTAS έδωσαν χαρά και χρώμα στα παιδιά του Καραμανδάνειου

Οι PATRINISTAS έδωσαν χαρά και χρώμα στα...

Την Κυριακή 4-12-2011 ολοκληρώθηκε η μεγάλη δράση των patrinistas «ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑ». Επί μια εβδομάδα συγκέντρωναν παιχνίδια και βιβλία στα γραφεία της Οικολογικής Κίνησης Πάτρας και μπροστά σε μεγάλα καταστήματα παιχνιδιών της πόλης μας. Οι patrinistas ευχαριστούν όλους εκείνους που από το υστέρημα τους συνεισέφεραν με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί ένας μεγάλος όγκος παιχνιδιών και βιβλίων.

Η ομάδα των Patrinistas μαζί με πολλούς νέους φίλους μας που συμμετείχαν πρώτη φορά σε δράση μας, μαζί με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Νοτίου Διαμερίσματος, ζωγράφους,  δασκάλες, νηπιαγωγούς, ερασιτέχνες ταχυδακτυλουργούς και φοιτήτριες του Παιδαγωγικού Τμήματος  πήγαμε χθες στο Καραμανδανειο, μοιράσαμε δωρα σε 30 και πλέον παιδιά, τα διασκεδάσαμε με παραμύθια και ταχυδακτυλουργικά, βάψαμε θαλάμους και διάδρομους και ζωγραφίσαμε τους τοίχους , καθαρίσαμε και βάψαμε τον εξωτερικό χώρο σε μια μαραθώνια δράση από τις 10.00π.μ έως τις 6.00μμ.   Σε όλον αυτόν τον υπέροχο κόσμο οι Patrinistas λένε ένα μεγάλο ευχαριστώ.

Ειδική μνεία, αναφορά και ευχαριστίες οφείλουμε στην εταιρεία «Μ. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε» που μας χορήγησε με συγκινητική προθυμία όλη την ποσότητα των ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΩΝ χρωμάτων και των σχετικών υλικών και εξοπλισμού που απαιτήθηκε για βάψιμο των χώρων και την ζωγραφική στους τοίχους. Είναι φανερό ότι χωρίς την ευγενική άλλα και γενναιόδωρη προσφορά η δράση αυτή λέγω του υψηλού κόστους δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Ευχαριστίες οφείλουμε επίσης στους  Τεχνίτες που μας βοήθησαν στο βάψιμο ώστε το αποτέλεσμα να είναι εντυπωσιακά καλό και θυσίασαν όλη τους την Κυριακή,  τους γονείς που άφησαν για λίγο τους θαλάμους των παιδιών τους και μας βοήθησαν στο βάψιμο και τέλος την Διοίκηση του νοσοκομείου και της Παιδιατρικής κλινικής, την προϊσταμένη της παθολογικής κλινικής, τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για τη βοήθειά τους.

Τέλος στο περίπτερο του εξωτερικού χώρου του Νοσοκομείου υπήρχε μια έκπληξη. Η ομάδα μας γιόρτασε με ένα υπέροχο σπιτικό γλυκό τα πρώτα της γενέθλια.

Πιστεύουμε ότι μετείχαμε το στόχο μας. Αφήσαμε ένα χώρο χρωματιστό και χαρούμενο και κάναμε τα παιδιά να χαμογελάσουν. Μαζί τους και εμείς.

Την επομένη Τρίτη θα συγκεντρωθούμε για να συζητήσουμε που θα διατεθούν τα παιχνίδια και βιβλία που έχουμε συγκεντρώσει καθώς και τις επόμενες δράσεις μας και ειδικά την ΜΕΓΑΛΗ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΓΙΟΡΤΩΝ. Ακόμα και αν δεν μπορέσεις να έλθεις στείλε μας την πρόταση σου για την επόμενη δράση μας στο [email protected] σαν απλό κείμενο η ακόμα και επισυνάπτοντας φωτογραφίες, σχέδια κτλ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

BABYBOOM