Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πορεία από τους εργαζόμενους στην ΕΒΟ Αιγίου και σκληρή γλώσσα κατά της κυβέρνησης Παπαδήμου

Πορεία από τους εργαζόμενους στην ΕΒΟ Αι...

Απλήρωτοι επί 2,5 μήνες

Πορεία από το εργοστάσιο της ΕΒΟ στο κέντρο του Αιγίου, διοργανώνουν σήμερα οι εργαζόμενοι στην ΕΒΟ Αιγίου. Η πορεία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί. Σε ανακοίνωση του Σωματείου αναφέρεται:

"Η κυβέρνηση των αγορών, των τραπεζών και του φασισμού με τον Παπαδήμο, συνεχίζει ίδιο καταστροφικό έργο της προηγούμενης κυβέρνησης.

Τα μνημόνια, τα μέτρα πείνας και εξαθλίωσης, τα χαράτσια, οι ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, οι εφεδρείες-απολύσεις για παραδειγματισμό, η τρομοκρατία των ΜΑΤ και των εισαγγελέων, οι διώξεις και

οι συλλήψεις των συνδικαλιστών, πολλαπλασιάζονται ως δηλητηριώδη φύκια για να πνίξουν κάθε φωνή αντίστασης, δημοκρατίας και ανατροπής.

Συνάδελφοι εργαζόμενοι, εργαζόμενες,
Μια παραγωγική βιομηχανία, τα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα, ένα σύγχρονο εργοστάσιο στο Αίγιο που μόλις το 2008 ανανέωσε πλήρως το μηχανολογικό του εξοπλισμό, οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό.

1100 εργαζόμενοι σε όλη την εταιρεία, 270 στο Αίγιο βρισκόμαστε σε επίσχεση εργασίας γιατί είμαστε 2,5 μήνες απλήρωτοι, ενώ οι θηλιές της εφεδρείας στήθηκαν ήδη.

Η ανίκανη διοίκηση των ΕΑΣ, Ανδριάνη και οι συν αυτώ διευθυντές του, το μόνο που τους απασχολεί είναι πως πάνω στα ερείπια μιας παραγωγικής εταιρείας, που τις αφαιρούν συμβάσεις εργασίας, την στραγγαλίζουν οικονομικά, να στερεώσουν τις καρέκλες τους για να πάνε το έργο της
διάλυσης μέχρι το τέλος και να μείνουν αυτοί που θα φυλάνε τα ερείπια χωρίς εργαζόμενους, χωρίς τεχνικό και επιστημονικό δυναμικό, χωρίς παραγωγή και ανάπτυξη.

Η ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ για τη ανίκανη και επικίνδυνη διοίκηση της εταιρείας έφτασε !

Να μην τους αφήσουμε να ολοκληρώσουν την καταστροφή των ΕΑΣ.

Η ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ και για την κυβέρνηση Παπαδήμου - Καρατζαφέρη έφτασε !

Να μην τους αφήσουμε να ερημώσουν τη χώρα, να ρημάξουν τις ζωές μας & τα όνειρα μας.

Όλοι την Πέμπτη 1 Δεκέμβρη στις 9 το πρωί στη πορεία που θα ξεκινήσει από το εργοστάσιο της ΕΒΟ και θα φτάσουμε μέχρι το Αίγιο, την πλατεία.

ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟ ΣΟΚ ΚΑΙ ΔΕΟΣ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ., Ε.Ε. & της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις