Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Tα ζώδια για σήμερα, 29 Νοεμβρίου

Tα ζώδια για σήμερα, 29 Νοεμβρίου

Αναλυτικές προβλέψεις

Τοξότης

Λόγω του ανάδρομου  Ερμή, που διατρέχει μάλιστα το ζώδιό σας, κάπου έχουν ΄παγώσει’ οι εξελίξεις στη καθημερινότητα, ενώ ευνοείται μόνο η τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και όχι νέα πράγματα. Σήμερα ειδικά με το τετράγωνο Σελήνης-Δία, η καθημερινότητα και η επικοινωνία στερούνται αποτελεσματικότητας, αν και το κλίμα είναι θετικό.

Αιγόκερως

Αν και το ζώδιό σας είναι πολύ προσεκτικό και συντηρητικό στα οικονομικά, σήμερα υπάρχει έντονη τάση για σπατάλες ή για αφελείς αγορές και κινήσεις. Θυμηθείτε ότι δεν είναι εποχή για συμφωνίες, καθώς ο Ερμής κινείται ανάδρομα, αλλά ευνοούνται οι αποπληρωμές χρεών και η τακτοποίηση άλλων ανεπίλυτων ζητημάτων.

Υδροχόος

Καθώς διατρέχει  το ζώδιό σας σήμερα η Σελήνη, σχηματίζει δύσκολη όψη με τον θεόρατο Δία, μια επιρροή που ωθεί σε υπερβολές κάθε είδους. Είναι θετική η διάθεση ωστόσο, απλά προσέξτε να μην το παρακάνετε με τον ύπνο, το ποτό, το φαγητό, την τεμπελιά, και φροντίστε να μην λειτουργήσετε απερίσκεπτα και με αφέλεια.

Ιχθείς

Δεν αναμένεται να προχωρήσουν ιδιαίτερα γρήγορα  τα θέματά σας σήμερα, μάλλον το αντίθετο. Σάς αφήνουν χώρο όμως οι πλανήτες για ξεκούραση, καθώς είναι αλήθεια πώς τις τελευταίες εβδομάδες ταλαιπωρείστε αρκετά, σωματικά και ψυχικά, λόγω των εκλείψεων αλλά και του Άρη απ’ τη Παρθένο που σάς βάλλουν άμεσα.

Κριός

Οι πλανήτες επιτρέπουν μια χαλάρωση, εν μέσω μιας περίεργης περιόδου εκλείψεων. Σήμερα τονίζεται ο οίκος της φιλίας, οπότε θα μπορέσετε να δείτε ή  να επικοινωνήσετε με φίλους, αλλά και να διευρύνετε τις online επαφές σας σε κοινωνικά δίκτυα. Προσοχή σε σπατάλες και απερίσκεπτες οικονομικές κινήσεις γενικά.

Ταύρος

Το τετράγωνο  Σελήνης-Δία σήμερα σάς ωθεί σε υπερβολές, ενώ μπορεί να είστε απρόσεκτοι και  να κάνετε λάθη, κυρίως στα επαγγελματικά. Μην το παρακάνετε με το φαγητό, το πότο αλλά και την τεμπελιά. Είναι ευχάριστη η διάθεση ωστόσο, απλά υπάρχει η τάση να αφεθείτε και να περιμένετε να γίνουν όλα αυτόματα.

Δίδυμοι

Μια σχετικά  ήρεμη και θετική μέρα, με τη Σελήνη απ’ το φιλικό σας ζώδιο του Υδροχόου να προσφέρει αισιοδοξία και ζωτικότητα. Αυτό που θέλει προσοχή είναι οι υπερβολές στον ύπνο, και μια υπεραισιοδοξία ή αφέλεια. Το πιθανότερο ωστόσο είναι να μην προχωρήσουν και ιδιαίτερα γρήγορα οι υποθέσεις σας σήμερα.

Καρκίνος

Το τετράγωνο  Σελήνης-Δία σήμερα προκαλεί απερισκεψία, κυρίως σε οικονομικά θέματα – προσέξτε να μην χρεώσετε υπερβολικά τις κάρτες σας ή να μην κάνετε άλλες άσκεφτες οικονομικές κινήσεις και συμφωνίες. Επίσης στις παρέες σας υπάρχει τάση για ακρότητες, ωστόσο η διάθεση περιέχει χιούμορ και αισιοδοξία.

Λέων

Έντονη τάση για υπερβολές σε φαγητό, ποτό και  απολαύσεις προκαλεί το τετράγωνο Σελήνης-Δία  σήμερα, ενώ και η έκφρασή σας  γίνεται κάπως ακραία. Είναι ευχάριστο  το κλίμα όμως, απλά προσέξτε να μην κάνετε λάθη στη δουλειά από αμέλεια και τεμπελιά, όπως επίσης και να μην παραγκωνίσετε το σύντροφο ή κάποιους φίλους.

Παρθένος

Αν και το ζώδιό σας αγαπά την ακρίβεια και είναι πολύ μεθοδικό, εντούτοις  σήμερα με το τετράγωνο Σελήνης-Δία  ίσως δεν είστε και στην πιο συνεπή σας φάση. Έτσι μπορεί να προκύψουν λάθη στη δουλειά ή στις σπουδές και σε νομικά ζητήματα, ενώ και ο ανάδρομος Ερμής δεν βοηθά καθόλου στην γρήγορη τακτοποίηση θεμάτων.

Ζυγός

Η διέλευση του  Δία απ’ τον Ταύρο απ’ την  φετινή άνοιξη, έχει φέρει σημαντική οικονομική στήριξη από τρίτους, ωστόσο δεν θα πρέπει να στηρίζεστε εκεί. Σήμερα ειδικά, με το τετράγωνο Σελήνης-Δία, μπορεί να αφεθείτε οικονομικά και συναισθηματικά και να κάνετε απερίσκεπτα έξοδα ή κινήσεις, από υπεραισιοδοξία.

Σκορπιός

Το τετράγωνο  Σελήνης-Δία σήμερα προκαλεί αφέλεια κι απερισκεψία, ενώ το πιθανότερο είναι να μην βρίσκεστε και στην πιο εργατική και μεθοδική μέρα, καθώς ωθεί και σε μια τεμπελιά. Προσέξτε τις ακρότητες στη συναισθηματική σας έκφραση αλλά και στο πως αντιλαμβάνεστε τα πράγματα. Υπερβολές στο φαγητό και τον ύπνο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being