Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου - Συνέλαβαν έμπορο ναρκωτικών με 30 κιλά χασίς

Μεγάλη επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών Αγ...

Στο Ζεφύρι η σύλληψη

Μεγάλη εκτός έδρας επιτυχία του τμήματος της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, που χθες στην Αθηνά συνέλαβε Αλβανό έμπορο ναρκωτικών την ώρα που έδινα σε αστυνομικό, που προσποιούνταν τον αγοραστή, μεγάλη ποσότητα χασίς. Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών μετέβησαν χθες στην Αθήνα και αξιωματικός της Δίωξης, προσποιούμενος τον αγοραστή, έκανε δυο ραντεβού με τον Αλβανό έμπορο ναρκωτικών στο λιμάνι του Πειραιά, όπου και του υπέδειξε ποσό 24.000 ευρώ για την αγορά των ναρκωτικών.

Στη συνέχεια ο 36χρονος δράστης μαζί με τον αξιωματικό της Δίωξης μετέβησαν στο Ζεφύρι, όπου και βρίσκονταν κρυμμένη ποσότητα τριάντα κιλών χασίς. Αστυνομικός και έμπορος ναρκωτικών τελούσαν διαρκώς υπό την παρακολούθηση ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου, οι οποίοι και έκαναν την επέμβαση την στιγμή της παράδοσης του χασίς.

Στην επιχείρηση συμμετείχε σύσσωμη η Δίωξη Ναρκωτικών Αγρινίου με τον Διοικητή του τμήματος Φώτης Ντζιμάνη να είναι επικεφαλής και τον Υποδιοικητής να φέρνει με επιτυχία σε πέρας τον ρόλο του αγοραστή.
Ο 36χρονος ναρκωτικών και η ποσότητα μεταφέρθηκαν στο Αγρίνιο και ο δράστης με την σχηματισθείσα δικογραφία σε βάρος του, οδηγείται αύριο στον αρμόδιο εισαγγελέα στην Αθήνα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις