Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παπαδημάτος: Αν δεν μπορεί ο Σπηλιόπουλος να το πει ευθέως

Παπαδημάτος: Αν δεν μπορεί ο Σπηλιόπουλο...

Ανέλυσε τις θέσεις της Ν.Δ. για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης

Ο τ. βουλευτής της Ν.Δ. Αχαΐας Νίκος Παπαδημάτος συνεχίζει τις συστηματικές επαφές του με στελέχη και φίλους της Ν.Δ. και στο πλαίσιο αυτό πρόσφατα περιόδευσε στην Αιγιαλεία, όπου ανέλυσε τις θέσεις της Ν.Δ. για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και ταυτόχρονα κατέγραψε τα προβλήματα της περιοχής.

Ειδικότερα ο κ. Παπαδημάτος επισήμανε: «Η ανασφάλεια και η αβεβαιότητα «κατοικοεδρεύουν» στην Ε.Β.Ο Αιγίου. Προ μηνών σπεύσαμε να χαρακτηρίσουμε ευτύχημα την παρουσία του Αχαιού Κώστα Σπηλιόπουλου στην θέση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας, γιατί δεσμεύτηκε για την συνέχιση της λειτουργίας της Ε.Β.Ο. και την διασφάλιση των θέσεων εργασίας. Όμως, διαπίστωση μου σήμερα είναι ότι ο Υφυπουργός αντιμετωπίζεται με μεγάλη καχυποψία από τους εργαζόμενους, γιατί δεν έχει άρει τις ανασφάλειες τους. Αν δεν μπορεί να παρέξει τις απαραίτητες εγγυήσεις, να το πει ευθέως. Οι ήξεις-αφίξεις τον εκθέτουν και επιτείνουν την αγωνία των εργαζομένων.

Εξ άλλου, μείζον πρόβλημα της Αιγιαλείας είναι η χάραξη της σιδηροδρομικής γραμμής. Δεν χωρούν άλλες κωλυσιεργίες. Το τρένο θα συμβάλει στην αναβάθμιση της περιοχής. Οι αναβολές γύρω από το θέμα της χάραξης εξοργίζουν και δημιουργούν βάσιμες υποψίες ότι η απροθυμία των κυβερνώντων μπορεί και να εξυπηρετεί αλλότρια συμφέροντα.

Εδώ και τώρα η χάραξη πρέπει να γίνει και να κινείται στην κατεύθυνση της προστασίας του περιβάλλοντος, της εξυπηρέτησης των πολιτών  και της τουριστικής αναβάθμισης της Αιγιαλείας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις