Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τον Μητροπολίτη Πατρών για το χαράτσι της ΔΕΗ

Συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τον ...

Αντάλλαξαν απόψεις για τα προβλήματα που πνίγουν τον επιχειρηματικό κόσμο

Την Παρασκευή έγινε η συνάντηση του Εμπορικού & Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πατρών κ.κ. Χρυσόστομο η οποία έδωσε την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις για τα προβλήματα που πνίγουν τον επιχειρηματικό κόσμο και την κοινωνία. Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών αναφέρει σχετικά με τη συνάντηση:

"Έγινε εκτενής αναφορά και για το «χαράτσι» της  Κυβέρνησης μέσω της ΔΕΗ, με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση είδαμε την ευαισθησία του Μητροπολίτη με την αποστολή επιστολής στον Υπουργό Οικονομικών κ. Βενιζέλο για το θέμα .

Είναι μια εξαιρετικά «σημαντική» κίνηση που έχει την δική της σημειολογική αναφορά, έρχεται να δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα μετά την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου .

Παράλληλα την 20/11/2011 έγινε κατάληψη της ΔΕΗ  από εκατοντάδες πολίτες με αίτημα να αρθεί το αντισυνταγματικό και άδικο μέτρο που ψήφισαν οι αμετροεπείς , το χαράτσι.

Η Κυβέρνηση μέτα απ΄την πίεση που δέχεται ανέστειλε προσωρινά τις εντολές  διακοπής ρεύματος.

Φυσικά  δεν κάνει χάρη ούτε στα ελληνικά νοικοκυριά  και τις επιχειρήσεις, ούτε αποτελεί η πράξη της ελεημοσύνη στους οικονομικούς αδύναμους.

Η αδιέξοδη και αλόγιστη πολιτική της  έρχεται απέναντι στην κοινωνία και τις εκατοντάδες επιχειρήσεις που καθημερινά δίνουν την μάχη της επιβίωσης.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ την κοινή  προσπάθεια και αγώνα με συνάντηση  του Δημάρχου και των Φορέων την  Τετάρτη 23/11/2011 και ώρα 15:00 στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης για την υλοποίηση των αποφάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου και την οργάνωση του μεγάλου Συλλαλητηρίου την Πέμπτη 1η Δεκεμβρίου 2011 παραμονή της συζήτησης στο Συμβούλιο Επικρατείας."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις