Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ποινές 176 χρόνων από το δικαστήριο της Πάτρας, σε 10 κατηγορούμενους για ληστείες σε Ζάκυνθο, Αχαΐα και Αττική

Ποινές 176 χρόνων από το δικαστήριο της ...

Μετά από μία εξαντλητική ακροαματική διαδικασία

Τίτλοι τέλους έπεσαν στην δίκη με κατηγορούμενα 10 άτομα τα οποία κάθισαν στο εδώλιο με την κατηγορία ότι διέπραξαν σωρεία ληστειών και κλοπών που είχαν γίνει στα τέλη του 2017 σε Ζάκυνθο, Αχαΐα και Αττική.

Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών επέβαλε βαρύτατες ποινές μετά από μία εξαντλητική ακροαματική διαδικασία που εξελίχθηκε σε πολλές συνέχειες. Το δικαστήριο καταδίκασε και τους δέκα κατηγορούμενους (εννέα Αλβανούς και έναν Ελληνα) ως μέλη δύο συνεργαζόμενων συμμοριών, σε συνολικές ποινές καθείρξεων 176 ετών!

Αθώωσε πέντε ακόμα άτομα, καθώς δεν προέκυψε κάποιο επιβαρυντικό στοιχείο σε βάρος τους. Μεταξύ των καταδικασθέντων ήταν και οι φερόμενοι ως αρχηγοί των δύο συμμοριών, εκ των οποίων ο ένας είχε δραπετεύσει την Πρωτοχρονιά του 2019 από τις φυλακές Κορυδαλλού όπου κρατείτο.

Ο εν λόγω κατηγορούμενος, καταδικάστηκε από το δικαστήριο σε συνολική ποινή κάθειρξης... 51 ετών και 18 μηνών, εκ των οποίων εκτιτέα είναι τα 25 χρόνια. Να σημειωθεί ότι η αρχική κατηγορία περί σύστασης και συμμετοχής σε εγκληματική οργάνωση, μετετράπη και υποβαθμίστηκε σε ένωση σε συμμορία, όμως αυτό δεν άλλαξε κάτι ως προς το μέγεθος των ποινών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις