Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ακράτα: Το τελευταίο αντίο στο Χρήστο Αναγνωστόπουλο

Ακράτα: Το τελευταίο αντίο στο Χρήστο Αν...

Xιλιάδες κόσμου από όλη την Αιγιάλεια που συνέρρευσαν στον Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους Ακράτας, αποχαιρέτησαν σήμερα το πρωί τον δημοτικό σύμβουλο Αιγιάλειας Χρήστο Αναγνωστόπουλο, που έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 43 ετών την ώρα που προσπαθούσε, με την ιδιότητά του ως Υπευθύνου Πολιτικής Προστασίας, να απομακρύνει ένα δέντρο που είχε χτυπηθεί από κεραυνό και κρεμόταν επικίνδυνα στο οδικό δίκτυο πάνω από το Μεσορρούγι Ακράτας, στη θέση Στόλο.

Τραγικές φιγούρες η σύζυγός του και τα τρία του παιδιά, που δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που βρήκε την οικογένειά τους. Παρόντες, βεβαίως, και οι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι του Χρήστου από όλες τις παρατάξεις, συντετριμμένοι για το χαμό του, που δύσκολα προσπαθούν να πιστέψουν.

Προς τιμήν του εκλιπόντος, από τις 11 το πρωί και μετά, οι δημοτικές υπηρεσίες και τα ΚΕΠ του Δήμου Αιγιαλείας παρέμειναν κλειστά, ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας συνήλθε εκτάκτως το απόγευμα της Κυριακής, για να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα για το θάνατό του.

Ο Χρήστος Αναγνωστόπουλος το μεσημέρι του Σαββάτου, βρέθηκε στο μοιραίο σημείο με ένα από τα μηχανήματά του, για να πάρει το επικίνδυνο δέντρο από το σημείο, θέλοντας να προστατέψει τους συγχωριανούς και περαστικούς και τελικά το δέντρο αυτό τον σκότωσε πέφτοντας πάνω του, ενώ ο ίδιος, όπως φαίνεται, προσπάθησε μάταια να ξεφύγει. Τον άτυχο άνδρα βρήκαν άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ακράτας λίγη ώρα αργότερα από το δυστύχημα, οι οποίοι περνούσαν από το σημείο επιστρέφοντας από την κατάσβεση μιας μικρής πυρκαγιάς λίγο πιο πάνω από το χωριό. Όταν αντιλήφθηκαν πως υπήρχε άνθρωπος πλακωμένος από το δέντρο, προσπάθησαν με τη συμβολή και άλλου πυροσβεστικού οχήματος που ήρθε στο σημείο να τον σώσουν, όμως ήταν ήδη αργά για το Χρήστο. Στο σημείο ειδοποιήθηκε άμεσα και η Αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο που δυστυχώς το μόνο που έκανε ήταν να μεταφέρει το άψυχο σώμα του στο Νοσοκομείο για να διαπιστωθεί επισήμως ο θάνατός του...

Ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ

Όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία, τη θέση του Χρήστου Αναγνωστόπουλου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιαλείας μετά από το τραγικό συμβάν, θα αναλάβει πλέον ο α΄επιλαχών από το ψηφοδέλτιο της Εκλογικής Περιφέρειας Ακράτας κ. Αντώνης Παλαιολόγου (προϊστάμενος της Πολεοδομίας Αιγίου).

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις