Η εμφάνιση ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου στο Royal Theater
Δεν θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συναυλία του APON στην Πάτρα, μετά την απόφαση του καλλιτέχνη να την ακυρώσει ως ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του Γιώργου Μαζωνάκη.
Η μουσική εμφάνιση επρόκειτο να γίνει τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Royal Theater της Ακτής Δυμαίων. Η ίδια ημέρα, ωστόσο, συμπίπτει με την κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη στη Νίκαια.
Ο APON ενημέρωσε το κοινό για την ακύρωση μέσα από ανάρτησή του στο Instagram, εξηγώντας ότι η ξαφνική απώλεια του τραγουδιστή δεν επιτρέπει να πραγματοποιηθεί το live.
«Σε τέτοιες στιγμές η μουσική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα», ανέφερε χαρακτηριστικά, ευχαριστώντας όσους είχαν προγραμματίσει να παρακολουθήσουν τη συναυλία για την κατανόησή τους.
Η εμφάνιση στην Πάτρα αποτελούσε σταθμό της περιοδείας «Ηχογένεια Tour». Ο δημοφιλής τραγουδοποιός θα παρουσίαζε τις μεγάλες επιτυχίες του και τα τραγούδια του νέου άλμπουμ του, ενώ το πρόγραμμα θα άνοιγε η Νίνα Μαζάνη.
Η ακύρωση έρχεται μετά τον αιφνίδιο θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, προκαλώντας βαθιά θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο και στο κοινό.
Η κηδεία του Γιώργου Μαζωνάκη θα τελεστεί τη Δευτέρα, στη 1 το μεσημέρι, στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας στη Νίκαια. Η ταφή θα ακολουθήσει στο Γ΄ Νεκροταφείο Αθηνών.
Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία για την εμφάνιση του APON στην Πάτρα.
Πέθανε ο Σπύρος Χαλβατζής, ιστορικό στέλεχος του ΚΚΕ
Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή ο 31χρονος κάμεραμαν Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος
Θάνατος Μαζωνάκη: Τι κατέθεσαν οι εργαζόμενοι του ιατρείου
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










