Οι τριήμερες δράσεις του τουρνουά μπάσκετ GNC 3on3 (Greek National Challenge), πραγματοποιήθηκαν στο μώλο Αγ. Νικολάου προς τιμήν του θρυλικού «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ, Κώστα Πετρόπουλου
Με τη συμμετοχή - για μία ακόμα χρονιά - του δήμου της Πάτρας, ο οποίος φέτος πρόσφερε τη μεγάλη συναυλία του γνωστού συγκροτήματος Alcatrash, ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Κυριακής 6 Σεπτεμβρίου 2026 στο μώλο της Αγίου Νικολάου, οι τριήμερες δράσεις του τουρνουά μπάσκετ GNC 3on3 (Greek National Challenge), το οποίο πραγματοποιήθηκε προς τιμήν του θρυλικού «Νουρέγιεφ» του ελληνικού μπάσκετ, Κώστα Πετρόπουλου.
Το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου το Πατρινό συγκρότημα Alcatrash με frontman τον Πέτρο Πυλαρινό, έβαλε τη δική του «σφραγίδα» στη διοργάνωση, με μία live συναυλία, ξεσηκώνοντας αθλητές, θεατές και επισκέπτες που βρέθηκαν εκεί για τη μεγάλη γιορτή του street μπάσκετ.
Ο χώρος του μώλου για τρεις ημέρες μετατράπηκε σε ένα μεγάλο υπαίθριο αθλητικό κέντρο με σύγχρονα courts, όπου εκτός από τους αγώνες όλων των ηλικιακών κατηγοριών, διεξήχθησαν διαγωνισμοί τριπόντων, καρφωμάτων και πλούσια μπασκετικά events με δώρα για τους συμμετέχοντες.
Στις δράσεις τη δημοτική Αρχή εκπροσώπησαν ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παύλος Σκούρας και η αντιδήμαρχος Προώθησης Ανακύκλωσης και Γεωργικής Ανάπτυξης Αθηνά Καλλιμάνη – Γεωργιτσοπούλου.
Ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού Παύλος Σκούρας σε σύντομο χαιρετισμό του επεσήμανε «τη στήριξη που παρέχει η δημοτική Αρχή σε αθλητικές δραστηριότητες και συνολικά σε δράσεις στις οποίες συμμετέχουν οι νέοι. Δράσεις που τους οπλίζουν με δύναμη για ν’ αντιμετωπίσουν τη σκληρή καθημερινότητα και οι οποίες συγχρόνως αποτελούν εφαλτήριο για αντίσταση σε κάθε μορφής εξάρτηση».
Η αντιδήμαρχος Προώθησης Ανακύκλωσης και Γεωργικής Ανάπτυξης Αθηνά Καλλιμάνη – Γεωργιτσοπούλου, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «η δημοτική Αρχή έχει στο επίκεντρο της πολιτικής τα παιδιά - νεολαία και για αυτό έχει εστιάσει τις προσπάθειές της στα σχολεία, στις δωρεάν κατασκηνώσεις, στο λαϊκό φροντιστήριο και φυσικά στον αθλητισμό.
Με αυτή την κοινωνική αντίληψη και με όλες μας τις δυνάμεις, στεκόμαστε αρωγοί σε κάθε υγιή αθλητική δραστηριότητα όπως είναι η σημερινή, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό».




































Σπιλιάδες: Κυκλοφόρησε τρέιλερ με τα πρώτα πλάνα της νέας σειράς εποχής του ΑΝΤ1
Όσκαρ 2027: Η «Σπασμένη Φλέβα» του Γιάννη Οικονομίδη η επίσημη υποψηφιότητα της Ελλάδας
Πρίγκιπας Τζορτζ: Στα χνάρια του Ουίλιαμ - Η νέα ζωή στο Ίτον των 65.000 λιρών
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










