Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πόλεμος στη Μέση Ανατολή Δίκη Τεμπών Διπλό φονικό στο Λόγγο Αιγίου
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Chanel: Ο… Τζακ και η φασολιά προκάλεσαν επέλαση των hottest stars

Chanel: Ο… Τζακ και η φασολιά προκάλεσαν...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στην Paris Couture Week ο Mathieu Blazy μετέτρεψε σε ζωντανό παραμύθι (γεμάτο φυτά και σπόρους) το Grand Palais

Συστράτευση διασημοτήτων για την couture collection του οίκου Chanel στο Grand Palais του Παρισιού.

Τίλντα Σουίντον, Λουπίτα Νιόνγκο, Πέντρο Πασκάλ, Τεγιάνα Τέιλορ, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι ήταν εκεί μαζί με την Αννα Γουίντουρ. Για πρώτη φορά ανταποκρίθηκε η ντίβα του γαλλικού σινεμά Κατρίν Ντενέβ που συνομίλησε με τις περιζήτητες tv stars Σάρα Πίτζεον και Αλέξα Ντέμι. Παρούσες και οι super stylish και διαχρονικές μούσες του label Σαρλότ Κασιράγκι, Ινές ντελα Φρεσάνζ, Βανέσα Παραντί κ.α. Ο κοσμαγάπητος, μέγας ανανεωτής creative director Mathieu Blazy μεταμόρφωσε το Grand Palais σε ονειρικό τοπίο εμπνευσμένος από το κλασικό παραμύθι «Ο Τζακ και η φασολιά». Eίναι τέτοια η επιρροή του, που η γαλλική Vogue κάνει λόγο για Blazy-mania!

Ακόμα μια φορά τα ρούχα γέμισαν με απίθανες περίτεχνες λεπτομέρειες, δηλαδή τρισδιάστατα κεντήματα, φτερά και αναρριχόμενες φυλλωσιές. Ακόμα και τα τακούνια των παπουτσιών είχαν λουλούδια και… σπόρους, ενώ τα καπέλα άχυρα! Ηταν μια πασαρέλα- φαντασίωση και οι εικόνες μιλούν μόνες τους.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View
Style
["Chanel","Couture","\u03a0\u03b1\u03c1\u03af\u03c3\u03b9","Stars"]
837230
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Best View