Συνελήφθη 16χρονος και η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μαρκοπούλου – Μεσογαίας, τις μεσημβρινές ώρες της 12ης Ιουνίου, στην περιοχή του Πόρτο Ράφτη, ένας 16χρονος Αλβανός, κατηγορούμενος για εκβίαση κατά συναυτουργία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων και φωτοβολίδων καθώς και η μητέρα του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.
Ειδικότερα, ο 16χρονος μαζί με δύο ακόμα νεαρούς δράστες (ένας Έλληνας και ένας Αλβανός), με την απειλή άσκησης σωματικής βίας, εξανάγκαζαν τον περασμένο Μάιο, έναν 14χρονο Ουκρανό να τους παραδίδει τμηματικά, χρυσά κοσμήματα της μητέρας του, με σκοπό το παράνομο περιουσιακό όφελος, μέσω τη διάθεσής τους σε ανταλλακτήριο χρυσού.
Από την προανάκριση αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Μαρκοπούλου – Μεσογαίας, ταυτοποιήθηκαν οι δύο συνεργοί του, οι οποίοι και αναζητούνται, ενώ η συνολική εκτιμώμενη αξία των αφαιρεθέντων κοσμημάτων αποτιμάται περίπου σε 10.000 ευρώ.
Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του 16χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, 5 φωτοβολίδες, μηχανισμός εκτόξευσης φωτοβολίδων και σιδερογροθιά. Ο 16χρονος οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.
Ζάκυνθος: Τα τροχαία δεν σταματούν- Δύο φορές μέσα σε πέντε μέρες χρειάστηκε αεροδιακομιδή τραυματία
Λόγγος: Άρση απορρήτου επικοινωνιών για τις «χαμένες» ώρες πριν και μετά το διπλό φονικό
Drones για τη μάχη της ξαπλώστρας - Τα πρόστιμα που προβλέπονται
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












