Στην Ελλάδα θα γυριστούν συγκεκριμένες σκηνές του «Emily in Paris»
Η Λίλι Κόλινς, πρωταγωνίστρια της σειράς «Emily in Paris», επιστρέφει σύντομα στην Ελλάδα για τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων της επιτυχημένης παραγωγής του Netflix.
Όπως έχει γίνει γνωστό, έχει αποφασιστεί γυρίσματα του 6ου κύκλο της δημοφιλούς σειράς «Emily in Paris» να πραγματοποιηθούν και στην Ελλάδα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Στούντιο 4», που προβλήθηκε τη Δευτέρα (27.04.2026), η Λίλι Κόλινς έρχεται στην Ελλάδα, συνοδευόμενη από ένα πολυμελές συνεργείο άνω των 200 ατόμων.
Η ταλαντούχα ηθοποιός αναμένεται να φτάσει στη Μύκονο στις 15 Μαΐου 2026 για γυρίσματα που θα διαρκέσουν περίπου 10 μέρες.
Οι τοποθεσίες που θα γυριστούν τα πλάνα δε θα είναι μόνο γνωστά τουριστικά σημεία του νησιού, όπως τα Ματογιάννια και οι Ανεμόμυλοι, αλλά θα περιλαμβάνουν γραφικές παραλίες και ιδιωτικές βίλες. Η επιλογή του νησιού φέρεται να ήταν ιδέα του εκτελεστικού παραγωγού της σειράς, Στίβεν Τζόελ Μπράουν, ο οποίος διατηρεί δεσμούς με τη νησί.
Παράλληλα, σημειώθηκε ότι στην Ελλάδα θα γυριστούν συγκεκριμένες σκηνές του «Emily in Paris» και όχι ολόκληρα επεισόδια ή σεζόν.
Σε πρωινή βόλτα με τη σύντροφό της η Shiloh Jolie
Το σόι σου: Η Αλεξάνδρα παίρνει μέρος στον διαγωνισμό «Η πεθερά της χρονιάς»
Κωνσταντίνος Καζάκος: «Δεν βλέπω τη μητέρα μου στο πρόσωπο της κόρης μου»
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr












